大家去開邊間美容院做facial

804 回覆
12 Like 120 Dislike
Face arxx
由一人鋪幫襯到做大鋪

大鋪之後又貴又無效
有次指明做hifu,上到去無得做唔一早講, 要轉做其他機
有兩次做hifu能量較到細到無feel,個兩次亦係最無效果(我甚至問佢有無開機)

D靚妹愈請愈差,皮膚係月球表面
我都唔敢比佢地做面

D masks真係賺到佢訓醒都笑
$100盒賣$300
利申一盒都無買過
想改善法令紋同雙下巴,有冇邊間cp值高嘅可以推介下?
有冇絲去過konap
有冇邊間做pico可以推薦下
見SurrFACE Beauty 有個第10代Syndeo Deluxe HydraFacial海菲秀 諗住過幾日去做 有冇人做過呢間?覺得點?
部機係乾淨過舊時嗰啲好多㗎,我都鍾意呢個Facial, 但係我唔係呢間做嘅
最緊要用足料出面好多慳住用好少精華效果就會冇咁好,同埋反而皮膚仲乾咗
男仔從未做過facial 有冇邊間推介?我連做咩項目都唔識,求各位巴絲幫忙,主要係皮膚乾,左右邊面+額頭有一點點黑印,鼻翼+頭有印,黑頭
皮膚乾就做咗保濕treatment 先再搞去印或者其他嘢
有黑頭毛孔污糟就做Aqua peel ,暗粒多就做one day peel
我都同意呢一間做完等於冇做
加埋個5ck 成日推埋d垃圾
見佢成日推啲來歷不明嘅減肥丸 又真係有人會買嚟食
佢咩都話好用見 佢不停推美容院 前排先話中醫針灸
呢排又去另一間打HIFU
得閒又話個間美容院好
仲有mask啊,美白丸 講真收咗廣告費啫,但係都要有少少道德
請問大家有無荃灣美容院推薦
最重要唔hard sell
$3688 有10次係平嘅
但我當做晒有用d嘅A系列要扣2次
即係得5次,都700幾一次
其實唔算平
試過有效嘅係碌膠原蛋白機
打A6美白激光係冇乜效果
打過Co2毛孔 6次定8次 無用
Before and after會 P圖比你睇
當日有暗瘡都比佢P走埋
假到即刻唔再join package
Pico 我覺得好曬錢,又冇用
依家好似4088
所以800幾一次
打光有啲用
但瘦面 拉提個啲 我做完無乜效果
我主要想淡痘印
見人地d效果圖好勁咁 打幾次就冇乜印

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞