大家去開邊間美容院做facial

1001 回覆
16 Like 144 Dislike
考慮吓vbeam 呢部機轉係針對血管問題
有冇人去過lumos beauty?
有無絲做過矽谷電波覺得效果點?25歲up做會唔會太早?
我覺得25歲唔使咁快做呢啲儀器喎
未夠25已經做緊眼hi fu
巴絲們,
見大家想搵老實又有效嘅美容院, 想借個位介紹下小弟母親嘅小店.

位置係TST, 媽媽一個人獨力做左30年經驗, 主力係sell 手勢, facial 針清之類, 多年經驗, 同埋全部美容產品都100%歐洲貨, 不hard sell, 老實, 價錢絕對合理.
亦會有部份流行嘅新機 - Hifu, RF射頻, E-power, Lazer做色斑等等.

之前都回過post 有幾個巴絲有去過都有keep 住去.

有興趣可 TG我 t.me/Glentauchers

thanks thanks.
食要搵醫生
搽的話differin藥房有
一樣
Flawless.theory有冇人做過?
想聽feedback
我試做過 手勢都ok 冇sell 但單價係貴咗少少
見ig好評好似幾好 我就咁睇啲treatment覺得應該少貴
最後有冇買package /會唔會再返去做
我本身有其他美容院package未用晒所以冇買到
但有機會都會想返去做
試做價都ok嘅 唔買package就貴咗啲
我都有啲未用曬 不過唔想再返去做
咁計package咪一買都萬萬聲
有冇人試過glowgetterhk? 見店主同啲客既關係幾好 想試
請問有無絲做過M8?
最近見到幾間美容院promote 緊
但做咗差唔多十次EP
效果都係一般
所以對呢類facial有啲卻步
見有次數分 睇需要啦
買愈多就愈平架啦 起碼真係冇sell嘅
見期間限定福袋大約$5000/3個facial咁
買兩三個福袋又再有折咁
不過都唔係成日做折
5000/3個7月已經完咗 間野入咗新機
我估隔一排先會有優惠啦
EP 同m8差好遠級數喎
ap medical 係咪黑店嚟
次次去都一路做一路sell 已經婉拒仲死lur 借啲意叫埋經理入嚟sell都夠膽死
唔chur到人買唔死心咁
明明個plan都仲有幾次quota
真心做到谷氣
facearea 係咪真係冇用 得個樣
黑到出曬名
呢間又係出咗名華麗裝修,但係啲治療師係完全冇料到嘅, 效果真係麻麻地㗎咋, 仲要勁貴
我係幾年前舊客 做到我面都爛埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞