大家去開邊間美容院做facial

1001 回覆
16 Like 144 Dislike
你做幾錢呀?我問過佢$1380 9折一次
A酸可以邊度搵黎食
暫時未見效果
有暗瘡問題係咪唔好做機?
想做Inmode等塊面唔好咁脹
Lm

Btw 咪撚幫襯呢啲 咩A+B+C+D plan
啱啱見到佢哋喺條街拉客,拎住本簿嗰啲都係,睇到都知咩料

佢只係分拆咗基本美容Treatment裏面嘅step
即係洗面/清潔/Facial/機/術後護理佢分開abcd 咁
同埋佢個價(1xx,2xx)你覺得佢會俾咩靚料啲街客?
同埋會屈你即時俾錢做佢個價
千祈咪撚制,你上到去就hard Sell你
想問下「拋光術再生術」係咩黎,見啲效果圖好多都係做到一半,好似剃咗半邊面毛咁,白好多,但係又聲稱唔係削面毛
不了依間。去過做inmode miniFX 成個過程好急趕住部機還出去俾其他客做,之後俾佢哋整到辣傷咗生水泡同有疤
咁大獲
Lm
嘩 咁差😨
你而家仲有無做機? 有無邊間好介紹
Inmode fx 消脂效果真係好好,但係我都發覺出面好多間都做得麻麻地。
我做嗰間都有講呢個療程係好花時間同埋要好有心機做先得,好多出面表面好平,根本就做唔足時間,效果就會維持唔到
用把醫生手術刀去幫你刮走啲面毛囉
好多年前做過容E嗰間, 差到share左上網, 後尾個PR道歉, 話送這送那我都唔會再去
後來朋友介紹左間蚊型美容院反而幾好, 一直做到宜家
呢一行口碑才是皇道
Bethan beauty如何?
咁我點知岩唔岩自己皮膚用(仔)
啱啱join左源美肌,做鉗清。當初就係信佢唔硬銷

第一次做效果都ok嘅。不過一sell就sell 3萬幾嘅八達通plan,仲猛咁叫我分期分幾年。最後幾經辛苦將個plan㩒到5xxx 7次鉗清,好多嘢都唔包。雖然未至於唔俾我走,但感覺唔好,真心失望。快快脆脆做完就算
IG成日賣廣告 我之前都心郁郁想試
Sell Package真係勁煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞