大家去開邊間美容院做facial

804 回覆
12 Like 120 Dislike
呢啲都冇去 小店嗰啲機驚佢太廢
咩係EP 同咩係GCB?
想做無針埋線有冇推介
男仔去邊間好
男人士多啤梨鼻有無邊間推介
IPL脈衝光m22邊度單次收費好?唔會hard sell
有冇咩介紹啊
推~
你想做咩先
試下1 or 2 佢地清得幾乾淨
黑頭 暗粒而啲用人手清好過用機
我(應該)係油性肌

塊面經常出油,而且有暗瘡

想做清暗瘡,印,同埋控油
想收毛孔可以做啲咩project?
EP 可以去get chill beauty 個ig 睇下 佢地都算講得詳細 不過佢地冇單次 你可以對比多幾間睇正
GCB 冇聽過
我諗做針清同保濕都夠 1 or 2 你睇下佢地岩唔岩你
平時都要做好個人護理 敷mask 深層清潔 最重要揀岩skincare
Ok, 我都試左好多好多款暗瘡膏

但效果都只係keep到1-2日

依家用rosette個款
我本身都成日出油 一路以為自己係油性肌
係有次做facial 先知原來係乾到出油 轉左skincare 就少左出油 毛孔都細左

我自己就做過co2同ep 你可以睇下岩唔岩你 不過都係要做幾次先有效果 平時做足保濕都有幫助

利申: 非專業 都係係咁試先知咩岩自己多啲
做多啲保濕 敷多啲mask 可以冇咁紅
試下
Stnt做過幾次 真係一啲都唔sell 不過美容師啲質素有啲參差
有個B字頭美容師針清手勢好差 淨係一味用死力勁大力擠出黎
脫毛join唔join plan好佢288 1次 1888 8次,都係差500
咩激光嚟? 808 755 810 1064?
脫毛要755先有效架
我去開Aplus 唔會sell,比完錢走得
可以追下隔離脫毛post
去過樓主GCB 做EP試做 完左Sell我買package 價錢都好貴 已經同佢講咗覺得好貴仲係咁問我咁抵點解唔買 少少好煩但係都叫做有禮貌

仲去過mycolla+ 買咗南瓜酸package為返都成$1100一 次但見佢成個流程包幾多野先join(eg針清 修眉 aqua peel look機) 美容師手勢一時一樣覺得冇乜特別 結果仲做剩最尾幾次勁Hea 粒瘡熟咗都唔肯幫我清 勁激氣
第二間麻麻
佢寫808,第一次想脫唔太識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞