大家去開邊間美容院做facial

805 回覆
12 Like 121 Dislike
入嚟就係想講呢間 真係好撚煩
就算我買咗package,一邊做緊facial都繼續會sell你試其他嘢講到幾撚適合你 試做價幾抵幾正
上次就係信撚咗佢 聽落價錢都差唔多就轉左個新療程試下,
點知出到嚟先至話新療程試做價唔可以扣package錢,
屌!本身買咗package就諗住可以唔洗帶錢出街
結果硬生生要碌卡交千幾蚊出嚟,

同埋覺得佢真係亂鳩咁sell,
試做完根本對我完全無效…仲突然開始暗瘡
嬲到我剩低嘅錢都唔要,無再去過
Hi 巴C打
如果想試下D非集團式小店,
可以試下家母嘅一人小店。
已經係佐敦TST開左超過30年,唯近年多熟客移民,生意續減。

媽咪係手法技術行頭,部份新機都會有。
有興趣可+tg
t.me/Bbq1030
去過第四間
我係好初期佢仲係租其他美容院床位去 個GCB老細已經話自己係走高檔路線 但佢咩都唔識 個吓真係笑死 佢一路做 我勁驚爛面
見到間美容院ig del 哂最初期啲相 可能因為太垃圾
感覺到條女自我感覺幾良好
到後期聽我朋友講佢哋sales太黑憎 所以就無再去
本身諗住等佢地promotion再做 你地咁講完真係諗都唔洗諗
唔知佢地而家做完仲洗唔洗做問卷
見到出咗最新第五代既btl眼代搶,有無絲打做過?邊到做好?
買過4 代package黑眼圈同淚溝做完無分別但d美容院會sell改善到 做左幾次冇改善又會話你訓唔夠淨做機冇用 睇皮膚科醫生都話btl晒錢
眼袋槍係咪冇用
收到牙玉
Sofina ip gel都係完美針清上位
我果度都有針清 不過超輕手
一黎都會aqua peel先
有無人做電動微針 效果覺得點?
有冇人做過clinicz/medilase (都係同集團啦)個ptli想知效果點
其實針清係咪真係有用
定越做越爛面
冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞