JPEX 騙局 - 騙徒不停哄你入金及質押JPC

552 回覆
338 Like 7 Dislike
死ser 爆你倉
舒服韭菜
做埋支那蛾狗白手套
幣安周日兩次暫停比特幣提現,稱待處理交易過多導致擁堵

快爆了 幣安手足快走
當你係早期買左好多JPC 會唔會唱衰先
人就係咁 hold好多就唱好 手上一粒都冇果啲一定係唱衰
咁天真以為JPEX會公開晒手上啲錢比你睇背後有幾多冇show比公眾邊個知 所以jpex就有樣好 唔比你班人知我個底 所以好難好似幣安咁一下計好晒數搞爆左FTX 呢啲咪醒
7.69無上限 大把人爭住入
所以你咪限制左自己想法 100萬都覺得係妹
咁又真係吹唔漲 正如所講JPEX係香港冇office 不通你禁網?
嗱,我冇講錯,JPEX就係可以咁樣「白事當紅事辦」
所以有冇牌 根本冇影響 唔明fud到啲乜
即係而家個論述係咪「有冇牌、JPC合唔合規都冇所謂,反正證監封唔到」?
咁....JPEX點樣做到你口中既明星交易所
要合規咪去玩依家拎到牌果間囉 你估有幾多人用果間
嘩 你香港睇到自己咁大?😂
其實有牌無牌 有結論再講 分分鐘拎到打臉唔係咁好
依家我見jpex係台灣好大搞作 萬一無牌應該會去台灣做基地
0.03見 抽晒本金零食本 無壓力

呢單野又幾好笑
唔使同班打手嘈,佢唔會care jpex 係唔係scam或者最尾會點,只係care自己0成本,愈多人入就愈好佢賺愈多,最後走晒,理得jpex 收唔收網都唔關佢地事

放番重點係提醒新手唔好入錢落去就ok
果件阿叔無撚知咁衝出黎柒....
呢壇野9成9搵笨,敬告大家有風險真係唔好搏
終於等到佢出黎
BRC20
全世界大塞車

打手下次做下功課
如果唔攞牌,之後所有香港幫JPEX做宣傳嘅人,證監係可以直接拉人封艇

而家個雞棚有幾多係靠拉香港人入局,心照啦柒頭
都係果句啦
而家JPEX個資產,10000個用戶每人同一晚只係拎2000u 出黎就會爆炸
鳩up有個譜啦,FTX幾時又變左連登吹奏,標題搵POST,全部都係講FTX破產事件,得1個係問點開戶、1個係話SBF上富豪榜
又係一貫技倆,樓主列咁多pt出來,一個都唔回應,又轉移去另外啲野到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞