JPEX 騙局 - 騙徒不停哄你入金及質押JPC

552 回覆
338 Like 7 Dislike
傻鳩你知唔知咩叫冷錢包
乜都唔識架條友,咩鏈上數據咩POR咩資金缺口佢唔會理咩交易量做假,總之Jpc升就得
今日6月7號 JPC 0.031
升得咁慢, 以假幣黎講完全唔合格
玩幣玩隻自己平台先有得買嘅垃圾已經叫on9
Jpex 好似有新嘅的士車身廣告?
如果大家有影低
可能可以投訴證監
有冇人知全民林寶去左邊
好快0.05,跟住好快0.1,不過可唔可以所有人全身而退,就肯定冇可能,呢壇野羸既人5%,輸既人95%,一輸仲要輸身家果隻
個咩光頭阿叔忠定奸(中國式on9問題
阿東係忠定奸(中式on9問題

點解風水師要水d客去買加密貨幣
有傭金賺,水得愈多,分成愈勁,佢水晒佢D學生去,分分鐘賺多過人1開班既收入
弊安都好快玩完
呢 d 預咗喇
鍾培生個拳賽有JPEX廣告牌
睇嚟鍾生仲詐騙集團有啲交流

1. 首先傾掂左數唔搞BINANCE.US,資產照KEEP
2. BINANCE 仲有成540億美金資產 (POR左,區塊鏈PROVED冇得做假)
https://portfolio.nansen.ai/dashboard/binance

JPEX呢? 咁多個銀包加埋得番3000萬美金資產,POR呢一直冇做,JPC流通量2%,其餘係JPEX班人自己手未放出去交易所

想問你預左D乜野???
但jpc真係升左好撚多
係,因為JPC流通量得2%係JPEX

官方資料:
https://jp-ex.io/zh/jpc
當前市場流通量: 198,008,576,343 JPC

TOKEN ADDRESS:
https://etherscan.io/token/0x043827a6dcfffb7fe21953d3bad32a1c74bb73bf
MAX TOTAL SUPPLY:10,000,000,000,000 JPC

198,008,576,343/10,000,000,000,000 = 1.98%

而JPC就只有係JPEX先可以買到,鏈上任何DEX都係買唔到的,簡單D講就係一隻單機幣

咁其餘果98%係邊呢? 根據JPEX官方,3%係燒左,咁淨番果95%呢?
https://app.bubblemaps.io/eth/token/0x043827a6dcfffb7fe21953d3bad32a1c74bb73bf?mode=3

呢個係BUBBLE MAP ,根據鏈上數據,有42%係JPEX合約到,30%係兩1個佢地控制既WALLET入面,12%左右係一個派JPC落JPEX既WALLET入面,而JPEX入面就只有2%流通量

相信有玩過股票既你,應該知道咩叫「貨源歸邊」,一但莊家手持既大貨,放出市場會發生乜野事?
我唔知咁多呀 我係差唔多一年前見到咩hongcoin話買Jpc 原本都想話係scam 點知一年後升多左一位數 不過升幾多都唔會買啦 始終風險太大
我知你唔知,解釋比你聽點運作姐,的確一開始夠膽放十幾廿萬沖入去買人既人,而家帳面係賺幾百萬既,但其實好多個都比JPEX 食過錢,又有好多比JPEX FAKE左再質押多一年,又有部分人真心信JPEX,月供咁樣買JPC,所以真真正正賺左幾百萬出到金既人其實唔多

JPEX官方錢包得番3000萬美金,但JPC而家市值現價計係80億美金,JPEX跟本支撐唔到咁高既價格,亦即係簡單D講,只要有3%用戶出金又或者幾個KOL大戶出金,JPEX就會GG,所以佢而家用盡方法唔比人出金同埋去左台灣水台灣仔入金,咁樣先可以KEEP住個雞棚唔會爆
你講到重點講真,依d升得多有撚用咩都唔會買得多啦。係叻仔果d人,就一早重錘Nvda,依隻野未爆之前已經美股第四定五大市值依d股你先敢貫得大或者重錘、訓身
Thanks for your information
咁當然啦,講真嗰句錢係搏命返嚟的
下年?
7月都嚟啦喎
以你咁講法
300蚊買btc 同6萬9買btc嘅人一樣啫
Up乜勁

Jpc 2%流通量,得jpex先買到,交易量做假,圍內買賣人為控價,最大戶果堆全部自己人,jpex官方手持9x%,姐係極度貨源歸邊既莊家幣

BTC 全面流通,節點全球都係,交易深度廣,鏈上交易又得,各交易所交易又得,冇人可以隨意操控價格,價格係直接由全球交易者交易出黎

點樣一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞