JPEX 騙局 - 騙徒不停哄你入金及質押JPC

552 回覆
338 Like 7 Dislike
呢間嘢,我想講仲有搵埋台灣嘅陳零九(五堅情其中一位)代言搞合作,佢自己又有搞NFT,無理由唔覺得呢間嘢古古怪怪呀。。。
我有一刻覺得佢係咪有份搞呢檔嘢

https://www.instagram.com/p/Ck8Gxw8LtO0/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

https://www.instagram.com/p/CmoXbvLrixP/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
人地打咁大篇野分析
你講埋啲垃圾點做打手架
講翻兩句分析下
臨時演員都係演員
定你無咩讀過書
只係識叫人揸緊個信念
質疑既人用數據支持自己
但Jpex打手:trust me bro
講對賭個撚樣唔好打稻草人
請正面回應JPEX攞牌後,JPC如何符合片中上架條件
發現一樣嘢,樓主呢個post總共三個質疑,坊間JPEX打手只敢回應第一同第三

關於第二個質疑,JPEX點樣喺發牌合法營運下,繼續向散戶提供合約、質押服務,以及JPC如何符合上架條件,一律不回應

咁證明咗一樣嘢,JPEX唔係唔回應,係回應唔到
想問其他交易所如幣安 gate.io如果拎唔到香港牌係咪代表會執
利申:用緊
唔係,全球有業務點會因為香港市場執

但任何香港宣傳都係犯法,交易所本身為咗唔惹禍上身,都可能會針對香港用戶/IP de-risk
開多個jpex hk秒左你
笑死 見到數主講咩後台直接改數據已經知9up無成本 同埋岩岩諮詢期完咗,你又知到時證監點玩法 都係果句 一年後返黎笑7你班連登仔
證監大大隻字寫到明要點先合資格
你估似你咁你話係就係
又唔拎啲實際少少既野出黎講
剩係識trust me bro/之後出黎笑7你地/要爆既早係ftx 爆之前爆
講埋啲垃圾無point既野去支持自己
樓主思維

JPC升得快係改數據,JPC慢慢跌就係JPEX無錢推了
JPC跌終於割了,JPC升得慢套你地驚你地走

好撚好笑
你班友次次都係咁爆架啦 留名睇JPEX 6月1係咪收割走人 半個月後黎笑柒你地
所以jpex果邊有無教你點樣應合唔合資格拎牌單野
你班打手真係搵黎講 唔見你出post講bybit 呢啲專玩期貨嘅交易所係香港拎牌後會死
成年時間 我個人理解 隨時開個JPEX HK又得
到時一次過上JPC去其他交易所都得
6月1號死線我就真係覺得你地會好柒
連登會見到6月1號風平浪靜
比你地玩多幾日啦
原來係弱智

如果兩個係分開嘅平台,JPEX HK嘅營運同JPC根本完全無關,屆時喺香港宣傳有合約/質押嘅JPEX同JPC都係違法

JPEX莊家可以繼續造假交易,令JPC價格繼續水漲船高嘅,畢竟大部分JPC都喺莊家手

但如果香港搵唔到有人用法幣去買JPC,整高個價有乜意義?

原來阿叔睇咗幾日,仲未明個問題係乜
bybit有搞香港活動宣傳平台幣咩
咁關心JPC啲價以為你都有買添 咁咪睇下JPC到時有冇得上架 依家討論冇意思 咁急進呀?
聽閒仲有十幾日JPC就要下架?留名
阿叔弱智唔係扮⋯⋯

停止欺凌有特別需要人士⋯⋯

JPC會下架????
https://lih.kg/byKftaV
#31 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
JPC從來都係靠現價帶起 期貨只係玩到10幾u
質壓亦非必須 即使之後冇得玩質壓期貨 影響唔大
呢啲就係連登仔理解VS眾人理解
唔講以為世界末日 結果jpc個價都未見影響
fud又失敗
任何幣想要健康發展 無期貨係最好選擇 好多韭菜幣都係期貨大戶控制大起大落,我寧願啲幣慢慢上好
依家暫時JPC冇係其他交易所架 冇得大額開倉玩期貨
所以你見到連登係fud唔到jpc個幣價

幾好
過多一年啦 到真係為左拎牌而上晒交易所
到時我都fatfat jpex用家食晒頭果浸
第一次係佢荔枝角公司入金,個職員聲稱自己係高層,但入金過程完全唔熟,之後冇再去. 個到D人都鬼鬼地,無謂增加自己風險
笑撚到 真係有錢齊齊賺
呢獲嘢仲唔肥過肥仔水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞