JPEX 騙局 - 騙徒不停哄你入金及質押JPC

552 回覆
338 Like 7 Dislike
其實香港人錢真係幾好呃
上新聞單單騙案都係千萬起跳
點解個個騙徒都話唔CARE,就會好激動咁衝出黎
肥婆藍屍怡係咁,騙徒東又係咁

而家騙徒東直播「所謂」回應我地,結論都係叫人信佢,信佢,信佢
驚人出金驚到個閪樣

都係果句,如果你隻JPC下年去到0.1
你邊度拎149億港紙出黎派比人,成個JPEX得3千萬U唔夠....笑撚死我
呢個po兩大論點:

1. JPEX攞牌後JPC變得更垃圾
#1有講,文筆已經夠親民

2. JPEX資金儲備不足
我覺得要靠大家寫/整合個清晰啲嘅版本,然後長期置頂
請問你預計邊月會開始爆?咩月會有結果?
大顛,一開po即刻搞到JPEX超多利好
感激有樓主呢班bitget打手
其實上面啲巴打真係好好人,肯打咁多字叫人唔用,比著我真係唔理,反正啲錢又唔係我嘅
spin到bitget打手
阿叔係咪毒癮發作思覺失調
勁呀!連登效應
想問樓主有咩其他交易所推薦用先/其他好既投資
唔好同我講幫襯樓主買儲蓄保
咁我寧願放jpex算
樓主好似好勁想跟佢學野
咁仲有Hashkey嘅
有無source睇下?
想搭單問下
嚟緊VASP散戶可以玩
淨係可以trade大路coin嘅spot
唔可以玩security token

有1+7號牌
就可以trade perp
以前只有PI可以trade
依家係冇放寬?
即係Hashkey同OSL
將來都唔可以onboard散戶trade perp?
已經爆咗幕後公司
夜行性打手大軍壓境
但唔記得不推文
又用屎眼閱讀?
我幾時叫過大家買儲蓄保呢類智障產品
「咁你有無比刷單賺錢更好嘅賺錢方法先?無我就繼續刷單算」
大陸一路禁緊加密貨幣
香港憑咩發牌
我自己之前同見上面有幾多巴打都話6月(拎牌)或者6月1起12個月空窗期內呢個雞棚會收皮,我自己就有保留,發牌監管制度對jpex打擊可能無想像咁大。

係具體執行監管上面。
係外國都有類似制度,但其實crypto 係decentralization ,根本就阻止唔到人買賣。
我認為呢啲發牌監管制度純粹係官僚制度為咗跟從其他地區而造,最多只係一定程度上阻止jpex係香港既實體宣傳,佢係網上照放廣告,搵kol 宣傳應該都係吹佢唔漲? 當然,樓上有巴打有講話場外交易係呢隻雞棚的一大資金來源,但我認為最多係斷咗佢地一程度的資金來源,我估計經網上接觸的人更多。

簡單黎講,條例係有,不過執行上係好難做到咩,可能分分鐘比咗個機會呢隻野掠水(好似14號個日)

反而,上面有巴打(好似係樓主?)整合話呢個雞棚既出金戶口愈來愈少? 反而呢個可能先係睇到呢個雞棚幾時爆既指標?

有咩歡迎巴打們補充
就係大陸封,所以香港咪要發牌囉,傻鳩。
開左咩?
聽講可以list security token,但先要SFC ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞