JPEX 騙局 - 騙徒不停哄你入金及質押JPC

552 回覆
338 Like 7 Dislike
理所當然地,JPEX既KOL派定心丸,牌照拎到+JPC質押冇問題,我愈來愈想知JPEX點解過到條例,係咪可以開創先河咁引導全球交易所去提供呢啲服務俾香港市民

jpex騙局旗下嘅衛星otc coiner
渣旗條mk妹出左個咁嘅回覆

果時係冇讀過書
係法律諮詢, 唔係援助,你係窮撚就去法援度援助你。
保密係協議黎, 唔係條例, 你商業上嘅決定關條例咩事。
咩叫政府條例好簡單清晰? 係咪連修訂左邊條法例都講唔出? 正名叫修訂《打擊洗錢及恐怖分子資金籌集條例》呀,將虛擬資產納入監管

咩重點都冇, 就咁話問左律師就話發牌冇問題。 仲好意思講利好, 利你老母個閪好呀, 你連拎牌最基本有咩唔做得, 有咩唔玩得都未知

睇到呢d咁嘅回覆持有JPC嘅你地驚唔驚, 有貨就好出金, 佢地係香港冇機會再可以有大型吸金會,新資金一唔夠音樂椅就停。
JPEX攞唔攞到牌,同JPEX攞完牌可唔可以繼續畀散戶contract trading + staking,係兩條問題嚟

而證監寫得好清楚,就係香港散戶只可以spot trading 大型虛擬資產,JPC就肯定無份
我買冒險樂園幣都唔會買呢隻scam幣
咁你明果日係吸金大會黎啦
只有騙徒係唔講風險
只講氹話你信我啦, 一齊賺錢
出事嘅話隨時可以摺左間東館 你去邊搵佢?
到JPEX真係無牌經營嗰陣,大家只能夠喺TG搵到東館了
準備定東張西望電話先,60886600
聲稱2年死約,但會唔會其實係一年,6月同7月咁啱差唔多時間
仲有Jpc 8月8號上架,咁啱又差左一個月
食花生睇雞掤幾時冧
繼續推,重點係阻止新人落疊,現有水魚就冇得搞
成件事就係藍屍陳怡,騙徒東先開otc, 再引人入金落jpex買空氣幣,同一時間大手筆賣港鐵廣告去吸金

好啦,隻空氣幣一路要keep住升先可以吸到新資金水魚們落搭, 就推出各種質押,買遊戲yami nft呢d 垃圾, 務求鎖死你d 錢

聰明醒目嘅就出金走緊佬, 不過你身處賺緊幾倍嘅環境, 你係咪會走佬呢, 心理上你係會想賺幾倍變到賺幾十倍

咁問題來了, 間交易所靠咩野去派極高息比客戶,冇新水魚落場嘅點維持到咁高嘅派息

呢張音樂椅遊戲大家應該要拒絕再去玩, 係時候抽錢出黎, 睇完jpex trx鏈上資產幾個地址, 佢地係極度嚴重缺金, 不足以去back up 所有用戶嘅賬面資產, 希望大家鬥快手可以離到場

唔信嘅你地自己查下你地入金 同出金經 jpex個地址, 自己睇下個地址有幾多資產, 再對比下其他交易所提供嘅地址, 你自然會嚇一跳點解得咁少錢
人地2021年開幕
JPEX隻狗起身啦
個個以為自己係證監唔知以為批牌果個係樓主,我就留名睇下到時拎唔拎到先
你呢段文字套落邊隻幣都岩用
最開始吹JPEX會爆果個咪係革爾sir
好似20年已經吹幾個月後爆
結果jpex做到全香港大把人
但革爾sir就人都唔見埋潛晒水
你就知咩事 連登仔有邊次唔係吹到就黎爆
同2012年係世界末日差唔多 吹到2023年
例就寫到明,再黑箱都係要「名義」上服眾,呢個都唔係自己係證監既問題
唔只你等緊,我都等緊睇,個牌如果發到,JPC究竟可以用咩名義留低
留名睇下連登仔理解同證監原意有冇出入先 幾時發牌嘩?
6月1,可以拖1年,好似係
如果照批開直路,咁直頭交易所盛事添,其他交易所禁左香港人玩既staking、deposit、earning果堆要全面解禁了

以為兩年前我就唔鞭屍

兩年後我照鞭呢個po
吓原來成年咁耐 成個牛市返晒黎再慢惱準備發牌都得
到時JPC先再推去其他交易所上架又得 感覺到0.1 is coming
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞