JPEX 騙局 - 騙徒不停哄你入金及質押JPC

552 回覆
338 Like 7 Dislike
coinmarketcap.com都無嘅交易所都幾肯定係 scam
呢個又係白事當紅事辦既好例子
當日FTX爆炸,
正常人邏輯「連合符曬CMC規定,可以上架到,兼且第二大既交易所,都可以咁樣收皮,啲唔合符規定、上唔到架既交易所更加唔好掂」
JPEX打手邏輯「連上到CMC既第二大交易所FTX都收皮,即係CMC冇撚用,JPEX唔需要上」
班信徒/打手仲好有信仰,講到你唔買就你走寶咁。有個fd舊年年尾買左好似10萬,而家帳面60定70萬,話終於有第一桶金,希望佢冇質晒落去冇再加碼同埋出晒金
冇讀書果班咪bye呢個說法,擺明邏輯謬誤
阿叔出黎護主未
搭雞棚梗係有人攞到甜頭
希望佢攞呢筆錢做啲正常投資
問題係佢真係信,唔覺係scam,仲想擺贏緊舊錢收息,咁希望佢識TP走人
所以咪解釋到騙徒點解要jpc不停升, 製造希望比人繼續唔好抽錢走
比你感覺抽左錢就係虧底左
心理質素差都會中伏

我好期待睇下5月14日去九展聽止蝕東果班人究竟係咩樣

通常柒頭同蠢人面相係睇到出黎的
唔知我咁講會唔會搞到後日變蒙面大會
係爆就快,拖愈耐愈多人中招 唔借錢玩最多都係輸身家,借錢按樓果班就真係
其實真係分析得好好 唔明點解明知係騙局好多人都控制唔到自己。 身邊好多18.19歲同埋00後話想靠JPC退休,聽到真係得啖笑。
睇返JPC啲外國youtuber嘅推介片,全部口徑一致話目標價$1,連tagline都同香港廣告一模一樣,呢班收錢扮分析呃人嘅契弟幾時死
真係「明知」係騙局咩 眼見好多人真心信同多謝jpex
我識有人放幾十去到幾百萬落去質...
其實依家市面嘅OTC根本就出緊金,我查過袋
鼠,粉紅豹,JPEX嘅鏈上錢包佢地根本係互相轉帳。
成個循環就係你比錢OTC買幣,OTC轉幣比你,你入幣落JPEX錢包,JPEX錢包轉幣落OTC。
你地所有嘅法幣就去曬佢地手上,你地就拎住所謂嘅JPC 空氣幣。唔信我嘅自己去睇佢地鏈上數據,我都係曾經JPEX用家,如今已經全身而退。希望可以救到大家,回頭是岸。
幾百萬都放落去…… 希望對佢黎講係閒錢 幾百萬都已經等於一般人十年人工
想自己賺曬係度叫人唔好買
執咗幾十萬 cashout咗
日日國安大法拉叫口號,畫漫畫,呢啲騙徒就無人理
數學&財經題
如果一個股票/一隻幣,冇人買,咁個價格仲點樣升,入左貨既你又點樣賺
點樣叫人唔好買嘅情況下睇好
以一隻排#9400位嘅「幣」
聲稱交易量高過kucoin
撚狗咁撚都呃到人呢

歡迎各位仲信緊JPC嘅白痴仔𦲷臨呢度
唔準貼連登又幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞