JPEX 騙局 - 騙徒不停哄你入金及質押JPC

552 回覆
339 Like 7 Dislike
- 有老細既交易所都會一夜爆破,何況唔知老細係邊個
- jpc 全球獨家只係JPEX 有得交易,那來的國際化
- 樓主對JPEX 既資金量既質疑,無解釋到,只係叫大家信啦,得嫁啦,有牌
我剩係中間睇咗講JPC唔洗下架嗰段

多謝連登幫大家爭取福利 愈黎愈多利好
澳洲office 起成點
有冇諗過升唔到0.1
本身有玩
而家拎曬本金出嚟仲有成球嘢係入邊
佢係咁提杜拜監管,jpex個網站無提過有杜拜牌照?
肯定又是你
啱啱鐘培生ig 直播有jpex tee嘅咩料
擺明係JPEX主辦方 見到L大班人又炒晒車
其實都唔係第一次 上次alan walker連登仔已經柒過一次
次次都係9up當秘笈
雞棚又花客戶錢賣廣告宣傳都好講?
不如集中返講返JPEX 呢個假平台資金缺口非常嚴重好過啦
幣安總部係邊 人地洗同你交待 到時你問證監囉
屌你打咁多字,成6個POINT,你就扔低一句垃圾就算 算啦搵個第2個人黎答啦屌
成日鏈上數據
人地jpex
2020年已經講晒比你知只會預留幾%黎提現充值
又柒多次
你見連登fud極都整唔爆人就知咩料 人地幣安兩日就整爆FTX 睇黎你地要加油

第一,佢呢到個意思係話將客戶既資金95%放係冷錢包,我地睇到鏈上數據,佢地係將大部分既用戶資金轉出去OTC/有交易活動既個人錢包/其他交易所,而唔係真係將95%客戶資金放係「冷錢包」呢一點我地已經證明左,JPEX已經係打左臉柒撚左架喇

第二,再講,如果一間交易所講到明留得5%儲備已經係唔合理,如果你放錢果間銀行同你講淨係會留5%,佢一定比人告硬,因為法例對銀行儲備係有一定要求。5%儲備,姐係話出金既人多過5%佢就擠提,你話合唔合理,呢個世界上除左jpex,係冇一間交易所會得單位數既儲備金額,唔信你自己上各大交易所望下人地POR

第三,你有留意就知道所有交易所既POR同埋幣種contract都有第三方公司審計驗證,間審計公司係開埋名,審計report都開放比公眾下載,而唔係係個網到自己up兩句就當係

你可唔可以唔好淨係識post JPEX自己打既扇稿,用下個腦搵下真實數據,對比下其他大型交易所係點做,了解下咩叫區塊鏈,了解下咩係鏈上數據,你真係睇晒明晒,自己識搵鏈上數據識分析資金流向,就會知佢上面果個扇稿係流,客戶d錢根本唔係「冷錢包」

你就擺明而家JPEX打咩你就信,而家我地已經證明左佢呢篇野係流架,客戶資金唔撚係冷錢包呀,唔好JPEX打咩你就信啦好嘛
屌你應機啦
6月1 TODAY
有事發生未係好事壞事都好
Come on
升到0.03算好事定壞事?
我見係咁搞質押活動即刻驚左
肯定有啲鬼

雖然我得送果50萬粒JPC
但都即刻賣走哂 過返幣安
依家仲有個新既JPP擺左係入面未上市
大家有無見到jpex有新嘅宣傳廣告?
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞