JPEX 騙局 - 騙徒不停哄你入金及質押JPC

552 回覆
338 Like 7 Dislike
jpex派錢都唔係頭一日嘅事
kyc空投依家都值十皮 玩幣就係咁 邊個早入場咪邊個賺錢 當你69000入到BTC 你都會話btc係scam
偷偷摸摸既原因咪就係因為JPeX 成個都係資金盤而唔係一間實實在在既交易所,由頭到尾都係吸散戶錢,整隻空氣幣比你拎住,散戶錢佢地就自己拎黎炒,咁一日有新錢一日冇炒輸,又一邊控制Jpc 個價升引人入金,又比下人出金咁,咁樣lopp 就唔會完,所以由頭到尾都係資金盤
你又知jpex啲錢係拎去炒嘅 又係9up
Non-PI 其實諮詢文件已經放寬咗,但容許佢哋投資嘅虛擬資產有extra限制
FTX都拎得去炒啦,JPEX又唔得? 咁你又知佢冇拎去炒?

不過除左拎唔拎去炒呢件事之外,jpex既資金儲備做唔到1對1係事實,TVL locked 同埋jpex 官方錢包有既錢,起碼差30倍,信徒還信徒,玩得crypto就得閒研究下鏈上數據啦,淨係一尾叫人信信信

Binance/Bybit/okx 全部有por 有audit ,鏈上數據錢包儲備完全夠,jpex就…….. 唯有講句祝你早日財自
收到你 原來真係9up
不如你搵鏈上數據prove比大家睇jpex既資金儲備可以做到1對1,對你黎講好簡單姐應該
咁啦
炒唔炒就無人知
但一兌一做唔到就證據確鑿
資金去向不明

right?
Yes,所以想呀叔prove我錯,prove jpex 資金儲備夠,come on 呀叔
音樂椅
點解仲有人覆果條阿叔,擺明乜乜東d打手黎
jpex官方咪話拎去做套利 唔係點每年比18%息你
有冇跟開架
睇完圖後仲唔出金既正傻鳩
JPC現價質押池被鎖資產

KOL 們聲稱若JPC升到0.1後被鎖資產總值

你地覺得呢個雞棚係有錢償付呢筆錢?
又係你覺得
騙徒陳怡, 騙徒coiner太太, 騙徒東都係講個信字
我就有實際數字 信唔信由你

JPEX總資產得2千萬u唔夠
得4% 資產back up

升到0.1就要19億美金出比個客 諗起真興奮
仲講緊史前自稱日本交易所, 果俾伊藤博士去左邊,好心啦 out 唔out D
致JPEX打手們: 請你們清楚向客戶解釋資金流向去左邊,停止任何誤導用戶行為,而家係搵唔到任何多重簽署或MPC智能錢包去證明平台係有足夠資產去保障使用者

JPEX存款收集錢包
https://tronscan.org/#/address/TLGiN6DevzwNNSWhT3KUtRLnrZx71qoQ2o

JPEX中轉錢包
https://tronscan.org/#/address/TLfMJNp4FSK2huoDrBHjyHcNfbV5zpkNhG

JPEX出金錢包
https://tronscan.org/#/address/TPcXicLEuFtwVV6viLXET9khadXa87XXMV

JPEX的每個用戶都有自己獨立的存款地址,當這些存款地址收到款項後,就會立即傳送到JPEX存款收集錢包

這個錢包會不定期將USDT傳送到JPEX中轉錢包,這個中轉錢包99.9%的款項都是來自存款收集錢包,這個錢包也是窺探JPEX集團運作最重要的錢包,你會睇到佢地點樣挪用客戶既錢去旗下不同既OTC、不同的exchanges

JPEX出金錢包則是有用戶要在JPEX提出款項時,他們就會由這個錢包傳送款項到用戶指定的地址
上面POST曬JPEX堆地址有幾多錢
呢排越黎越多較大額既出金
你都係得30萬港紙係入面走
唔走咪當資助其他人出金賺左先
同fd傾開 諗到一個point
雖然知jpex係騙局 但其實佢就算拎唔到牌有咩後果?

第一點:
見上面有巴打話 唔可以宣傳 但頂到盡咪無實體宣傳 網上賣廣告吹佢唔漲

第二點:
政府立呢條例執行上其實可以點規管? 佢禁止香港人註冊非法平台帳戶?ban 網站?
點睇到二千幾萬?
有冇方法可以做空jpex
當日大部份係付出現金,用JPEX去收金
會直接係JPEX收款個鏈上地址度睇到計到出黎

首先,係追蹤地址睇到JPEX呢個假平台係活動前首先過左U比騙徒東
騙徒東再打散左大概6個地址 (即係活動既工作人員counter)
騙徒東班人就收水魚們現鈔港幣,水魚們用JPEX平台收金,即係代表D USDT最終就流返去JPEX呢個假平台度

無本生利LOOP LOOP LOOP大法就吸金二千幾萬港紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞