JPEX 騙局 - 騙徒不停哄你入金及質押JPC

552 回覆
338 Like 7 Dislike
好明顯係個雞棚課金嚟測數據
有冇打手提下佢地買流量可唔可以買埋google play store果邊先叫春
樓主隨時一邊做打手 一邊自己all in jpc
係咪各位打手已經唔打算回應JPEX 賬戶資金嚴重短缺唔夠出金呢個問題

一味係咪抹黑就當冇事?
兩點回應唔到:

1. JPEX鏈上數據證明資金不足

2. JPEX如獲香港發牌必須清退JPC及停止非spot trading

抹黑嚟講,都係幫手推po一部分

推推下,唔知幾多人見到呢兩點啦,我就無心機去擴大宣傳嘅規模同JPEX衛星打

但我會繼續間唔中推吓呢個po,等佢keep住畀人見到#1同置頂

btw,可能樓主啲關鍵字管理做得唔差,google search 「JPEX騙局」,第一頁就見到呢個po
Jpex幾時勁到可以同Bitget 做對手
剩係trade spot 咁佢哋點賺錢?得香港人trade 個流動性仲低過dex
如果限制埋OTC要發牌 同埋只可以經持牌交易所出入金已經好煩
諗都知邊有可能多過銀行同埋SVF
刷得太明顯啦
但佢可以點check到同禁香港登記用戶買賣呢個野?佢係外國成立空殼公司係咪吹佢唔漲
理論上係
但係佢吹到自己實係香港拎到牌
可見樓主今次真係講中咗jpex痛處
打手驚撚到

bitget喺coinmarketcap排頭20左右
jpex喺邊
幣少語錄:
屌 coinmarketcap幣安買左嫁
信幣安你傻嫁

JPC唔上鏈留係JPEX係中央化交易所嘅好處
你地一早知嫁啦, 咪弱智

政府到6月1日先講條件, 你而家講話呢樣唔得, 果樣唔得有閪用咩

JPEX 梗係會拎你d錢去其他交易所套利調黎調去啦, 點會有足額嘅錢back up
舉例係用ZA 虛銀年年蝕錢,點解仲會有市值

再舉例又黎JPEX 未能舉證嘅2個所謂不動戶btc地址當做自己, 知唔知其他交易所係點舉證個地址係屬於佢地, 做下功課啦

最後最好快係幣少話有人勒索佢2千5百萬

well, 弱智仔真係弱智,唔使用腦都知係傻鳩一件
咁大聲笑樓豬條保險狗唔係幾好意思
真心支持樓主光明正大企出黎去幣少直播間面對面直接辯論
樓主有哂數據support 當面踢爆幣少東記呢班騙徒
你有冇聽幣少嫁, 做狗做到咁低質,面咩面對面姐
佢話嫁, JPEC背後金主唔露面有佢原因, 你理得人姐, 之後仲舉左幾個例子嫁, 你聆聽拎U?
師兄幫手回應幣少新片
有無link?
如果唔係收左錢,我真係諗唔明點解要咁用咁多時間去寫衰人呢?好得閒無野做?點解唔寫衰幣安, bybit? 唔通係佢地?
賺咗球幾,轉番本金出嚟繼續玩
汁都冇所謂 反正賺咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞