JPEX 騙局 - 騙徒不停哄你入金及質押JPC

552 回覆
338 Like 7 Dislike
2023年4月
台用戶人數已突破100萬

咁緊要既roadmap都可以唔proofread下先出街?

都唔計佢文盲打字
一百萬用戶, 但睇出金地址每個鐘頭出金人數連100個交易都冇

真係講出黎都笑死人
ponzi
邊有咁多人出金,個個質死晒,一百萬個wallet可能有既,但有幾多係真人就
同FTX一樣
我整係見到日日爆升
啱呀, 而家袋鼠, 肥婆怡班otc吹緊下年JPC 0.2
你知唔知0.2 呢個雞棚要抬幾多錢比財自友
係足足300億港紙
當有1/3人抽錢出黎你都要有100億港紙比客

再睇下JPEX果堆地址資產加埋得3千萬u唔夠
我認同係音樂椅呀,所以用買Mpf賭佢短期唔收皮係ok
但大佬呀,而家個平台下下叫人質押,動不動就質半年一年
咪玩啦,用下腦都知咁質落去同比人渣春袋樣冇仇報
買jpc 先啱,轉左用mac個輸入法真係難用
個問題係唔提醒大家既話,會愈黎愈多人入錢落去,咁樣好咩 咁姐係=見到有騙案唔理,明明有晒證據都唔出聲,咁同助長騙局有咩分別

盡快拆左呢個雞棚先係重中之中
但要佢爆就一定要外力加入,姐係政府/執法機構,一係就前期賺到笑果班決定一齊走佬

政府/執法機構要提案盡量provide證據等佢地查

賺到笑果班走/冇新資金入,就係而家大家想achieve 既野,所以先要不停講
比d耐性,咪睇下佢「拎牌」個笑話發展成點
其實我都有懷疑過jpc嘅可信性同埋安全性,但係我有入東記會員跟佢玩期貨,咁其實安全啲嘅做法,係咪唔應該用jpex,可以照睇佢哋跟佢玩期貨,但係就轉用BNB或者其他大型嘅玩?
咁梗係啦
你識緊張你d錢呢個態度就啱
千祈唔好信佢地話合約冇資金費率係優點黎
其實我都係一個終極新手,淨係用過jpex,我見Jpex玩合約期貨,開幾大槓桿都好,輸最多都係輸咗個本金唔會話玩到破產或者有負數,其實淨係jpex咁樣定係BNB都係一樣唔會玩到破產?
其他都有逐倉功能
即係其實都同jpex差唔多因為自己都唔係好識,好驚如果轉平台嘅話,個玩法會唔同咗,因為仲係學習緊,開槓桿輸咗個本金冇乜問題最驚係輸左會負數要賠
咁如果升到1$ 個個cash out
我後悔啦
樓主信騙局點解唔開10陪做short?
發達不是夢
聽日夾爆你啦
自由控制
逐倉:你張單的金額輸清就會自動結束。例如你用40u開10倍,跌了10分1,張單就會消失,40u沒有了。

全倉:張單的金額輸清,就會用儲備金來補倉。例如你合約帳戶有200u,你用其中40u開10倍,跌了10分1後就會自動用剩下的160u補倉,直至沒錢。(這情況應該是購入價的一半。)

通常都是這兩種模式,好似不會輸到欠債,我也想知有沒有平台要小心。
我鄉下有棟樓叫旺角大廈 陣鄉下7味出晒黎

所以叫自己做日本XXX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞