脫歐三年 英國經濟更惡化了

644 回覆
130 Like 104 Dislike
有人話英國都可以週街隊草
但其他utilities都幫你蝕返哂
暖氣 煮食 電
Overall都係唔差得遠
餐餐junk food都唔係路
其實暖氣呢樣又係睇人,我喺英國嗰時唔開暖氣都得,屋內保暖OK,最凍嗰時都係蓋多張被就得。電費又有補貼,雖然唔知算唔算多。
咁買料煮飯點都平同健康過出街食JUNK FOOD,我大部份餐係煮麵加下魚肉菜,啲炸魚薯條咁油,間唔時食下就算啦
你外人唔受你玩 你有無渠道?
同埋其實oil & gas都食緊老本
應該無咩可能再有爆炸性增長
呢10年油價低迷 Alberta好多人O&G人失業
近期油價升返啲 啲能源公司係儲子彈多過歌reinvest
(Btw仆街仔Biden一上任就ban咗Trump個ban-lift ban咗起新加拿大輸油管 而家又話Alaska去掘油)
最仆街冚家剷嘅咪就係歐盟囉
烏托邦實驗
留喺香港交稅畀港共支共對付自己
係就唔好話自己黃啦戇鳩黃C
珍,有時睇d人口變化個d圖,基本上已發展國家好多都係人口跌,係美國可以keep到更甚者會慢慢升,有冇人係研究開依d野可以解釋到
食個下午茶都四十蚊囉
貴撚到癲
$$$$$$$$$$$$ 龍頭
發達國家就係有錢人玩曬 向上流極難
個個都唔想玩落下架啦咪躺平
英國就黎搞網絡安全法睇你仲係咪咁講
屌晒你地! 總之移民係一定正確,係無壞處架
有自由空氣吸仲厭棄d咩
WhatsApp, Signal都出咗聲反網絡安全法,等睇網絡安全法收皮㗎咋
咁公道d 俄羅斯打烏克蘭都係呢一年既事
脫歐搞左咁多年 2020年先脫到歐

強國不嬲紙老虎 美國都砌佢啦
德國幾好呀,經濟冇咩野
咁樣假設討論無意思

事實係普京搞屎棍
你咁講真話?小心立歲連登
由讀書開始就日日聽到化石能源呢五十年內會用盡
過左十幾廿年都重係講緊五十年內
呢幾年邊個國家經濟唔係惡化
公道講當時以當年既技術 加當時已知sources黎計佢無錯既其實
不過始終係non-renewable 人類做到nuclear fusion緊係最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞