脫歐三年 英國經濟更惡化了

644 回覆
130 Like 104 Dislike
呢個其一啦可能 其他地方都有貧富懸殊,但無理由香港咁撚後
最少東歐果班係白人 都唔會點樣歧視

香港人係英國個level 仲低賤過班 印度 巴基
唔好忘記mini budget
你sure?
開個rightmove search下倫敦而家既租金就知
1皮野只夠租到share flat或studio, 個面積係同香港差唔多什至細過香港
我夠膽講 英國係收哂300萬BNO人, 都只係吊命
問題根源,同香港一樣, 好多深層次問題
依啲地方要去要諗清楚
英國人在工作時: oh! I'm really sorry. But we just won't be able to do that.
同一個英國在生活時: This is ridiculous!

兩把尺 黑人憎到爆 其實佢地跟本只係懶 咪以為佢地傻或者蠢
前幾日開會先聽到英國人話德國佬d野唔掂
我心諗英國d野係有幾掂丫。唉
掂就唔會搞到咁
你望下德國車同你英國車比較
歐洲呢d都係差唔多價錢
要睇咩
黑人(男),印度(女),波蘭(女)
暫時係我觀察做野最ok既英國人
抵死
咁英超水平高過德甲囉
一陣佢分分鐘搵個Hounslow俾你
係 同意
咪撚講啦
街燈又可以冇,馬路d窿多撚到好似係月球表面行咁
英國最大問題係人。所以其實係冇得救
成日話唔應該剩係依賴倫敦
我想問除左倫敦,你成個英國邊到做野係快既?
跟本就係打仗問題
但世界盃贏唔贏到德國先
啲路況衰過呈祥道
NHS 好多印巴醫生 護士
相對係 , 香港人係英國 好似 寄生蟲咁
London population 佔英國唔夠2成人口
真係London 幾掂都無意思 都係攞黎養white trash
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞