脫歐三年 英國經濟更惡化了

644 回覆
130 Like 104 Dislike
佢地不知幾撚醒同賤格 香港人都只係師承
仲要好識利用「rules/laws」去保護自己做賤人既權利
當然, 都可以理解為好識保護自己from算死草/只係識R著數既人
咁人人體驗總會有唔同既
我喺HSBC遇著個重口音嘅接線生,連啟動張銀行卡都難,"PASSWORD"讀到"BRO WORD"。
加拿大政府官商勾結係點?可否舉下例?
強制返工,強制勞動,立法禁止惡意無業
除非你真係放棄英鎊,唔係歐盟都好難收返你
咁有錢洗乜驚
冇工返咩,問政府拎錢
你唔比錢我,我下次唔投你
波蘭女好多做酒店reception
戴副淫賤眼鏡 好正
隻股票都係
英國想經濟發展好,要引入印度富人及人財推動經濟增長,首相大把錢,同聲同氣更易話為
大佬 天然資源多 你水電油費平 都幫唔少既
如果喺英國國民角度出發
要拎全副家當出黎救烏克蘭係有啲咩利益/道德責任誘因?
有乜嘢係唔可以隊比美帝搞?歐洲安全,德法做唔做嘢係都係睇美帝、睇波蘭東歐班友面色架啦,唔通睇英國?
我可以分享單hsbc uk日常痴線野 你來得英國都一定試過

依邊其實過多過一千GBP俾人 已經好唔正常 幾千GBP佢地會覺得好不可思義

咁我過3000gbp俾女朋友交租都俾人Reject 咁無所謂啦 銀行保護客人係好事 咁打上去啦

佢問左半個鐘問題 包括有無人係得隔離叫我過啦 有無收到sms啦 okay fine我當英國人蠢 你想保護佢地多d

問完半個鐘 佢最尾結果係 我地拒絕你過數

因為之前同事你過 你覆佢語氣唔夠堅定

成件事已經on9999999999到 我唔知點形容
痴撚線 你一早知 你唔講 你問半個鐘把撚阿

跟住我轉曬d錢去chase算
布達佩斯安全條約英國有份簽
匯豐算好,我試過屋主退返幾百鎊按金去我LLOYDS BANK,佢都封撚咗我AC要我打去講幾個鐘嘢解返
getsure姐
90年英國世界第幾GDP,今日第幾?
窮到見底都拎副家當出黎唔係義氣,係比continental Europe搵笨柒。
依家拎得多唔多又好難講,只係個論述話「可以幫烏克蘭所以脫歐係好」都幾九唔搭八。
同埋好現實講句,以往倫敦幫Russians處理超多污糟錢同俄佬自己圍內爭議,賺到笑,依家唔只拎錢出黎,仲要係唔再撈舊嗰行,其實同拎副家當出黎冇分別。
推唔推得郁德法關西英國事咩,都係美帝比方向架喎。
大佬 打飛機都有一個限度
一個清潔公家位 一個係幫你做晒全屋家務
英國有民主自由
唔係用錢可以衡量
冇錯
只係睇你做唔做
多勞多得
香港人又叻又有錢 勁有生產力
英國最渴求嘅人才
平過香港多多聲
香港咩都貴,有咩資格出聲
因為印度人首相 啲policy 基本上冇用
讀咁多書都仲係個mama’s boy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞