有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3298 Like 101 Dislike
揀女人黎講
最緊要識得睇餸食飯
D女人最難頂既係好撚鐘意比較
對住D特別鐘意比較既女人好撚柒辛苦
如果係外國地方大出入唔方便,車係必需品
香港交通咁方便又隨手可以call到車真係唔知點解啲女係要車巴
可以轉基
成個月坐的士都唔夠養車費貴
一買一賣
似係,又可能係D姊妹條仔個個都有車,到自己無咪好無面
屌你好撚煩 咁撚多要求 死港男
如果香港多啲男人做到樓主咁樣
少啲下賤beta男
啲港女仲邊會咁惡
嗨基
高登其實就係2002年左右掘起,我個陣12歲開始睇,所以好多人宜家都3章了

去到呢個年紀,女又唔係未食過,性慾當然仲有,但好難覺得一個女仔好正好正,做兵做乜都要得到手,無可能

我直頭唔會再追女,事業有少少成就,有車或者有樓是但一樣,個樣唔好甩皮甩骨,基本上都自然有女埋身,食唔食又另一件事

反而近近地飛去台灣日本,溝下女仲有新鮮感

利申: 有拍拖不過keep住有女埋身肥毒柒矮不過有納米樓同平價歐洲車
做得好
不過你又唔洗commitment, 斷得乾乾淨淨係日後唔洗煩, 但係繼續做朋友話唔定可以打下友誼波
要揾有經濟能力嘅女都廿尾30 架啦

無野咁完美架
識嘅都係搭的士多邊有咁多時間精力玩
diu 好撚明你
係, 無晒意慾拍拖
所以29歲就結左婚 30歲生埋仔
咁樣幾好
唔轉彎抹角
自己想要啲咩三口六面講清楚
我覺得真係有麝自然香,自己進修下學下野睇下書真係差好遠,特別係同人交談個陣其實人地睇得出,揀女朋友都係想揀個啱傾可以一齊生活,如果唔係只會拖累自己
一句收佢皮:你有本事就唔駛我做你男友啦
啲兵做壞規矩 身邊有啲男仔fd 會係ig度叫春
好心有時間就比啲自己啦(做下運動,興趣都好)
好似成個世界係得囡同拍拖咁
無拍過拖毒撚或成最大贏家
真心羡慕30歲可以單身,可惜我已不能回頭
大家加油
唔好成日比人情感勒索同生活
感情搵到個岩的夾得來梗係好
但湊老祖宗呢條舊路我就不了啦
男人當自強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞