有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
朋友介紹 開頭覺得佢性格幾率直 幾爽朗 又孝順 外表靚女 而且做幼教 應該有愛心d
想食女,自己住市區仲易過有車啦
真係睇人意思 睇點匹配
我fd男朋友好有錢 屋企有錢唔憂做 佢自己都係做野炒下股 唔介意養埋條女
如果男既都係打工搵幾萬 自然想搵返收入唔差女仔 負擔冇咁大
幼教女十個有八個都伏伏地
算啦,其實人總係中意將自己嘅經歷套入人地到,幽默感尼啲係有得train好啲但唔多唔少都同天生有關,佢覺得睇文史哲幫到唔代表你就得(同埋睇唔到有咩connection)
以為講緊自己 一個男人如果事業有左基礎真係好多野可以玩同時好易滿足

Sigma male
男女平等之下,男人對女性收入有要求都好公平,
但從來都係唔敢響現實世界講出口
做幼教仲成日買名牌
Yes 開頭諗住比下錢佢 開心左就會改下態度
後尾臨近佢生日差啲買左H字頭袋
但果期出現好多相處同價值觀問題 之後冷戰再分手
已經回頭是岸左
係呀 大前提係個男人唔介意半包養模式

我覺得一個家庭組成最好就係大家收入相差唔好多過30%

年紀相差5 年內
多數呢d人先難傾計, 成日想抛書包
我諗起我大學fd 佢同男友都係aa制 分手比男友唱臭雞 佢男朋友有錢養車 無錢請下女友食野 有次大家出來食野 佢fd當我面a比佢男友 肉酸到 分手後仲要話我有車驚無女咩 周圍唱我fd臭雞 我真係寧願我fd搵個件 我fd仲要靚女肯aa 如果係臭雞一早搵個件唔會同你aa足6年 仲要靚女 不過佢而加都有好歸宿了
好多深度gag,無返咁上下文史哲根底唔會識笑。
當然你話搞d懶高深嘅gag,d人都聽唔明有乜意思,
亦都唔係叫你全晚都好青年荼毒茶室咁啦,但當一班人聚會果陣你講個深度gag,
邊d識笑嘅就係可以篩走咗d學識、文化水平唔夠嘅人
係, d思維模式比較難捉摸, 好跳脫, 唔知係咪對得多小朋友
不過自己樓下泊都要俾3.6k 一個月,十年前買車位果啲人就賺到笑
全包養啦 不過我唔buy
靠人養比人飛左咩都無
咁大個人有手有腳唔做野靠男友養
搵下d錢儲下好過啦 根本就懶 靠男人享受人生
不過佢搵到又吹佢唔脹 只不過男唔肯結婚 另類包養
男大過女十年左右啦
呢啲女應該未拍拖之前就已經睇穿啦
fool me once shame on u, fool me twice...
我都揾到啦

仲要分左手佢識左新女未夠3個月買名牌比人
現代社會設計咗兩個人都要返工
本身好多都蠢蠢地
所以女人揾少過2 皮真係伏架, 好多都諗住靠男人, 如果唔係點會甘心揾兩皮就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞