有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
條女自己渣車lor
有車有樓玩晒咩肥矮毒柒都可以無視
本身係對家庭重視的人
想生小朋友
努力工作勤力進取

有日ex 又唔知發咩癲係度屌
果日又無氹
對方無啦啦爆左句:
你呢種人第日同人你生仔
真係一d都唔放心

我想講
我十點收工
番到去已經馬上做一個鐘家務
做到11 點先沖涼
水電煤租我比
平時洗費我比8 成
我係要做超人識飛定射激光
佢都幾厚面皮
其實你應該搵啲性格穩定嘅女朋友 見你傾過嘅ex脾氣都好爆下
全心全意去操野,控制埋飲食,個身型都靚左
其實唔反對買名牌
但嗰啲咩新假期成日出埋啲「小資女$xxxxx入手名牌袋」、「xxx加價,必買保值經典款」、「2023 xxx爆款」
膚淺嗰啲睇得多咪人有佢有想買返個
跟本唔係真心鐘意件貨,為買而買
世事係咁架喇 正如行街見有間舖好多人幫襯 排晒長龍
都會好奇去望望佢賣咩
而拍晒烏蠅嘅舖就唔會有人留意
收入低過40k嘅女人一定唔會係好女人?搵得多過40k嘅女人就一定唔會依賴你?搵多過40k咪一樣可以要求對方要有車

你遇到啲女低質姐
好正
我都分享少少ex
ex

我星期三 收工約咗朋友食飯
好 咁我星期三晚去gym 你哋食得開心啲
冇問題 加油呀

星期三晚
我朋友要九點先食 你過嚟銅鑼灣陪我行到九點先啦
吓 但係我拎哂衫褲鞋啦 一係下次你早啲講定先啦
你做gym幾時做都得啦,我一個人等到咁夜好悶
但係 我今日計劃咗要做三set deadlift 三set深蹲
你個人都唔識 靈活變通嘅 計劃可以改架嘛
哦 咁好啦

原來要人就哂你 放棄自己嘅計劃同目標
搵人攝時間 漫目無的咁行街 仲要就你等陣食飯
行到九點都唔可以食飯 就係靈活變通,又學到嘢
林寶cheap野黎

遲d我架冠忠村巴都直飛火星
唔計對方家底嘅話,
你老婆月入兩萬同四萬嘅人生已經截然不同
巴打辛苦你啦呢啲遲早一鑊爆 如果對方發老脾
我講過類似說話

但層樓我買另一半日日放工就係打機份糧長期少我一半至1/3 ,從來無送過野比我但自己就買玩具( 錶呀figure呀潮牌etc)

其實係大家咁啱識到個錯嘅人, 努力向前望
唔係個個女人都好似你個ex咁閪

當然港女整體低質係真 唯有慢慢搵
hehe囉
響佢眼中你嘅時間係唔寶貴
真係唔明你地識到d咩女人
我身邊大把女仔 肯做家務 唔貪圖富貴 又穩到錢
又唔追求另一半大富大貴 又肯AA 樣又過得去
仲肯煮飯比男朋友食

只可以講 人以類聚
你搵錯人啫樓主,好多好女仔好男仔嘅
你個ex把口好難頂
你又講到佢乜都唔識乜都唔做

究竟你一開始點解會同呢個女人一齊
一定有啲嘢吸引你掛
其實我想講嘅係搵四萬嘅女人都可以要求日日食好西,要求對方車出車入,男人嘅洗費喺呢個情況下咪又係多咗

搵兩萬嘅女人都可以係知慳識儉,睇下自己遇到嘅係咩女人

不過結咗婚可能唔同啦,但唔排除有啲女人結咗婚都旨意個男人俾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞