有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
玩下都浪費時間同成本,成日都諗總會有人同呢啲女仔夾到都係咁睇物質又好願意養寵物咁養女人,所以留返俾呢啲師兄啦
就係有 係英國讀U個時一齊住咗2年都無咩野 結咗婚有咗小朋友就瀨哂野
無啦 寧願返工賺錢自己儲一筆 要搵有錢人都唔係我e個年紀 以前有幾個有錢追過自己都唔岩feel 我ed賤命要捱
但大部分都會
港女有自己一套生態文化
無得解
你覺得你長期弱勢係因為大家個性問題
定係大家對家庭嘅貢獻程度唔同而令佢覺得自己理直氣壯?
拎左生果金唔叫雞仲有咩做
更加要專注事業
你肯定你係長命啲嗰個?
兩件事冇衝突
唔介意世俗眼光既話冇問題
依家都好多高學歷高收入女性單身 唔想比婚姻綁成世
自己無本事搵到溫柔體貼嘅女人下話
即管自我安慰
祝你好運
Yes 過5萬其實好普通
咁講啦 我從來無抹殺佢對家庭既付出 我覺得大家係55 但佢成日覺得自己好撚偉大個下慘 又話咩幫我生咗個仔 揸數又幾難幾難 但我知佢每個月都有錢剩 但我就每個月得個5000零6000用
性格就應該係我以前衰就慣咗佢 今時今日搞成咁我唔認為自己無責任
呢個就係重點
重中之重
有好多人focus 咩性啊 陪伴果d
其實人大左真係無咁大需求

性對比自己想要的生活
真係得淡笑
平均壽命唔識解?
想分了
好好地傾一次睇下點先,會唔會產後抑鬱一直無解決?
絲打你可能未同過女人拍拖唔知

我相信大多數嘅女人係伴侶收入同自己相差無幾之下會願意AA,你一餐我一餐

但當知道對方收入係多過自己嗰陣,9成都會老撚奉咁想對方請哂所有野

窮唔緊要,窮得黎貪先肉酸得緊要
唔關事 佢生咗仔之後個段時間再惡頂我都頂完 但係而家已經演變到事無大小都要管9我 只可以按佢個套做野 一句講晒 唯我獨尊
因為只係「女人平均壽命長過男人」
所以推論唔到「就算搵另外一半,但最後都係自己一個」呢句說話係必然真

邏輯明唔明
靚仔比女追住含啦 洗鬼做人奴隸
23歲直接跟機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞