有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
真絲 正常樣
乜家務都識又如何
成日見d唔拍拖會死嘅港男日日叫春話條女
成堆自己攞嚟,條港女化行妝當上菜
又要儀式感又要你搵大錢 自己兩萬都冇
正正常搵得下錢 性格唔錯你又唔要
其實女人搵得多 真係唔介意比多
ps飛左條港男 一個人3皮幾嘢 年年加人工自己洗都幾爽
條女從來冇呃過佢
一開始已經係咁
佢都照結婚
我諗到條女見佢冇錢同佢離婚大機會啲
睇左咁多share 咁我個ex應該都唔簡單

平時成日話無錢要我比錢, 試過一個月淨比左2萬蚊現金, 未計送iPhone果d禮物(我收入高佢3倍左右)
長期要揸車接送, 唔會多謝你
成日黑口黑面, 唔鍾意出街, 唔鍾意睇戲
成日鬧人, 企唔好又鬧, 講嘢唔岩佢聽又發脾氣
我要用埋自己僅餘時間幫佢放狗
佢既興趣係睇tvb同無聊Facebook片, 最鍾意睇名牌野跟住叫我買, 無其他野好交流, 唔會諗點樣享受人生

好彩拍左3個幾月, 大家都話溝通唔到而分手
而家真係無敵星星左
(佢唔上連登, 所以可以講)

利申 30頭有樓有車有股票有貓有生活態度
我個圈子自己搵到錢嘅女都唔介意男人搵幾多
唔欠債就得
會care過時過節而叫春代表你仲係靚仔,到咗而家根本連自己生日都唔care, 自己鐘意幾時慶祝就幾時慶祝,幾時過節就幾時過節
其實難少少,最近返新工,第一日去到今日第三十日都仲畀同事問結咗婚未
我都試過係交友apps俾人問有無車,真心on9。 我即時拎住車匙落街影埋俾佢睇,之後答佢,我有不過唔係車d臭西,898。

利申:其實架車係老豆,我間中先揸
ching做盛行
講得?
仲可以叫下雞
響發展商做冗員
我就係中學上到而家三十尾
碌鳩已經無用了
可惜小弟喱種女人港男冇興🤣
就快懷疑男女都係M底
無話呃 所以咪話食住上 一個願打一個願捱
幾好丫,夠直接
仲覆你最尾果句姐係未fdzone得晒
如果你知有車幾易食到女就唔會覺得養車貴
好多港女係覺得有人車好威,追住嚟含
好撚老土不過我受
E個真 我自己唔叫搵得多 叫養得起自己租到樓
錢鬆動 真係唔會同男友計咁多 但就算以前無錢學生 我觀念都唔會老奉要男仔比 最多咪唔出街/aa/食平野囉
有時請下佢食野 買下禮物仔哄佢開心 ed野相向架姐
呢d case通常係個男怕搵唔到下一個 所以條女咩要求都會接受
真 同男人反而重易 男男又清楚大家滿足大家
根本就係
男人不壞女人不愛咪係咁嚟
反之亦然

我老公半返工狀態
我主力養家
又要後生又要有經濟能力,我只係諗到幾種可能性
好絲打 但唔知點解對d港男咁好係冇用🤣
過一輪變老馮唔識珍惜
我上個連家務都同佢做足☺️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞