有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
唔係為左扑野都唔需要搵女人
pish, 一早應該韓國化做大男人
叫雞係支持緊人做雞呢個行業,社會風氣道德問題
如果你條女做過雞都無問題
我好支持你擁抱呢個價值觀,最緊要唔好講一套做一套
Sor

ry

lo
不如調返轉諗,妓女係人類文明第一個出現嘅職業,
冇人做雞嘅話最危險嘅就係良家婦女
悟已往之不諫,知來者之可追詞解。實迷途其未遠,覺今是而昨非。

向舔狗/奴隸/供養式關係說不
互相尊重
雙赢
無問題呀 你支持你條女做雞咪得
條女搵契爺 sugar daddy多過男朋友 可能樓主淨係有能力付出呢啲
唔好食咁多化學嘢啦,見你講嘢九唔搭八,我都替你阿媽唔安樂。
冇雞叫嘅話,最危險嘅就係你阿媽家姐阿妹同你女朋友
識呢個女仔都搵唔少 做跟政府跳pt既工 但都係鍾意吃喝玩樂打卡買名牌 結婚一定要擺酒
其實真係睇人
離左婚幾年 真係無乜動力識女人

覺得需要傾訴到既朋友多d
我認同自己唔夠勁嫁
上面都有講
咩人識咩圈子
繼續farm la 唯有
有時啲嘢唔係純粹睇錢嘅
好似買玩具咁都好多人鍾意,都係嘥錢
有啲人係享受揸車
我兩公婆就係咁
架車4x萬,落地7年,行唔夠2萬公里
平時多數用個笠笠住架車放喺停車場
其實唔要架車冇問題㗎,平時都係坐公共交通多
咁老公鍾意咪由得佢keep架車
記得同媽咪講你有好好處理性欲去叫雞
佢會好安慰 你令佢既日子咁安全
因為有腦既女係極少數,太搶手太多人要

無腦既女佔大多數
唔講搵好多錢果d ,真係識諗點會每個月洗成皮野落架車度,係都諗點樣增值財富
我去日本旅行嗰陣直頭叫佢早啲瞓覺,
阿仔而家要出去玩女人
呢樣真係好易分到條女質素第1餐冇意欲俾返自己個份嘅女要唔要都罷
差唔多處境 岩岩散咗 可以同你做朋友交流下
係,有時一個月都唔出一次車。
而我每月屌鬼,又每月準時交租。
超有同感 有冇人想開谷些牙下點享受生活
咁講果啲都on99以為其他人好care佢諗法
有啲男人都會咁 明明大家普通同事同學 完全無flirt過仲知我唔係單身
無啦啦會走嚟話「我接受唔到女仔好似你咁」 聽完都唔知做乜鳩 係咪想搏句noted with thanks定以為我聽完會搏命討好佢?
上面好似有巴打share CNN 果段片都有講,的女人寧願同的有錢既老男人一齊都唔搵返的年齡既男人。

我就有邏輯問題棍問問,如果男女比例差唔多,咁MOST WOMEN ARE NOT 即係佢地做第三者? 咁又算唔算not single ? relatioship that cannot end up and become a family 算唔算not single
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞