有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
明顯自卑⋯
大家重想討論?
就1000
其實我想呻下ex 幾垃圾 同覺得而家生活好正姐

點知引伸好多共嗚同deep talking
咪就係囉
我識個靚女朋友,真係好大口氣話餐餐食飯唔使俾錢,但佢係真係靚到可以俾人包果隻

如果靚女,但仲要聰明又上進又肯AA
真係多數搵返個木門對木門
通常又係識返啲本身有家底同一定係聰明仔
我啲朋友嘅老公都係讀書圈子識

同埋讀書果陣,都係叻果班唔打打扮同柒,但反而讀書差啲果班就有taste啲識打扮

同埋啲女仔花得咁多時間同錢扮靚靚
就自然儲得少錢 同埋本身個人都focus物質/美感
港男革命
其實真係大把, 只係呢類女仔個樣多數唔突出, 又唔會太主動, 男仔無第一眼嘅興趣自然就唔會認識到
係連登講下好啦 到你出黎做野試吓咁叫d同事
全中我個靚女frd都係餐餐男朋友請 唔會話比返錢(講緊係學生)而且唔儲錢同唔上堂

同埋我個科真係唔讀書嘅先靚女 認真讀書個班上8半堂仲邊會化妝 有時間都會溫書做asm
好野比人揀哂啦
要上進咪自己上進
進步既野係同步既姐
你個樣正正常常 肯食30尾嘅 其實好易
利申廿歲靚妹嘅時候食過個三十頭嘅 個樣仲好後生靚仔
條友好𤓓 俾mk妹嫌短 笑死
有時有啲仔成日呻條女點點點
其實真係到頭來發現係佢地自己上曬腦
同樣掉返轉,有啲女人都一樣啦

不過發現自從唔再諗拍拖之後
事業真係會發展得好好
做有錢既盛女好過嫁錯人既
呢個真 男同女都係 淨低嘅就上網怨
因為你條件未好到吸引啲拜金但係靚女
人靚底好既 都唔需要花太多錢扮既
我以前馬拉同學樣靚身材正 去船p唔化妝靚過一堆花行妝港女 仲要身材好 連我女仔fd都話我fd正
所以揀靚個d 咪貪錢
呀女你搞咩咁隨便同人搞嘢
一半一半,隨緣已經唔想再浪費時間係d掌控唔到嘅事上面
咁人地真係有gene既優勢
如果天生無既唯有用錢去堆砌架啦
好奇你咩圈子 唔講我大學同學同事
我表妹醫療科畢業同佢男友都係都係做醫療
2個加埋收入都中產 一齊買樓供緊
不過我表妹樣普通讀書樣 幾純品個隻
不過讀書叻無咁靚我buy
我表妹都係醫療畢業 職業搵錢唔錯 同男友一齊供樓
佢都係無咩打扮讀書樣

如果又靚又叻仲點會aa 就算會 佢另一半都唔會差
識多啲妹豬
帶領你識更多女女
只要你係玩得又有趣
之後就會愈多野玩

最緊要自己開心
玩咩交配app都係過下日晨
最緊要係有閑錢做自已想做既野

咁樣其實已經好好
唔係大叔點會係連登講呢啲吖

係大叔架,事實黎
慘在同時都有好多三十幾既單身姨姨都上緊
實大有人在,我正正係呢種
唔係唔想拍,係搵個心態&思維理念同自己接近都好難,漸漸會覺得拍拖都唔係必要,自己鐘意去邊就邊,錢點洗就點洗,仲開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞