有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
arbor係幾好食
平民d嘅bouillon都好食
不過早排chef交通意外過咗身
唔知而家點
咁樓主仲有冇性交意慾
你又唔洗咁誇張
我係up to樓主個case
普通20k養車就注定有其他野要捨棄啦
咁仲大鑊,十個空姐九個都係等男人養想打風流工
arbor個龍蝦同我係chelsea. market. 食嘅差唔多咁彈牙

唔知係咪火候問題,係酒樓食差咁遠嘅
做得開心咪得,
但好多人嫌自己入錯行但又唔肯改變離開comfort zone,一味叫春,男女都係
佢個frd直頭工都唔打 你唔覺得做空姐會好dd咁多咩
老老豆豆 空姐都要做service捱通宵
你個frd點會肯做
佢似個啲等條仔打本比佢做下生意仔老闆娘就差唔多個種
外地點溝 求教
鬼王咁玩day game
又唔一定空姐既 個fd都好多空姐fd 個幾個都真係釣金龜 仲再前排疫症個個失業轉晒行
打份文職唔洗周圍飛 佢又話文職悶坐唔定 跟本就想同男友去玩飲飲食食 做過下保險地產 揀埋最垃圾既工 玩個幾個月又唔做
祝佢早日上岸 唔係浪費青春 唔趁後生儲工作經驗儲錢 第時唔好彩無男人養就gg
又比你講中 之前話做咩做咩生意 我諗多數佢男友比錢 又話去學整點心 闊太生活
空姐被包養機會up 同埋比而家條仔飛左仲可以keep返份工

生意仔會比人收返
唔識煮 同d料好難買 浮係塊皮已經好難搵
lm
以前公司後生多 又係好多養車 後生搵20k至50k都有玩車
而加大公司>30多反而少 唔計中高/高層層老細
車真係咁撚重要? D女真係好撚戇鳩
我係絲,車真係好撚重要,我鍾意自己開多啲

絲打
以前我都係咁
搵多啲就出大份/堅持aa
其實唔會有人珍惜
咁我都係港女算

事實上男人都可以好煩
大佬呀 一星期點樣見多過一次

單身幾年放工做下自己野
中意跳舞就跳舞
撚貓就撚貓
輕鬆自由
有咩問題
男人唔想拍拖 唔想結婚生仔 咁即係冇人繼承腥港文化
冇人繼承咁咪大家一齊睇台灣嘢內地嘢 用下台灣字用下內地字有咩出奇
開下車 搾下干(#904)囉
落club 落pub 乜都得,最緊要夠放同講定自己係香港人因為正常香港男仔其實屌打台仔日仔,夠細心體貼

當然你d 國語日文要識識地,又唔洗太流利因為唔夠exotic

我ex夠膽死寵物幾萬蚊醫療費

一句話 當初係你提出養, 我和議跟住$1 都唔出
好呀,28-40歲基本上係男人黃金時期,肯做gym 打扮就玩到45都得

又有經濟基礎,又唔算老,亦都少咗好多低能暴躁性格

我身邊好多22-28歲女仔都搵咗大佢十年八年嘅老公
cls
普通話9流流
日文就0
睇嚟要食返港女
我身邊反面食小鮮肉多 樣唔差姐姐
其實係百貨應百客 有心點會搵唔到 最緊要自身條件+要求匹配
就快1001
唔開2 啦
唔洗人生攻擊
我係唔會有感覺的

只係想帶出
兩個人的關係
雙方都要付出
不論金錢/生活/精神

因不滿而發post
紛爭中發烤
最後由一眾巴絲 探討生活 的和諧去結束

好似一道好完滿的晚宴
祝大家工作順便,生活美好
依賴的唔好無左老細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞