有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
一街都車巴單身去到外國搵洋腸
有段時間我30 歲前已經揾7/8 萬一個月, 都飄架。 但公司culture工作nature環境都唔係自己中意嘅,最後同公司反枱,咁啱又撞covid, 而家揾少d但覺得開心過之前

如果係男人又比人話係beta male
我都覺求其搵份hea工做下都好 儲多2個錢都好
不過佢ed人點會咁諗 根本懶 想享受 好高騖遠 叫男人買多2個包比佢好過
coffee 45$+1 X2
all day 128+1
toast 98+1
餐餐400$
講真,有好多女唔介意拍拖食譚仔同茶記架
有個ex食成日嘈住要食乾炒牛河
用8020 去計就work,間中去下fine dining
8成時間食普通野,就已經夠做

唔得既咁應該真係囡囡問題
錶位排到傻
我係絲都好少食覺得貴 同男友茶記樓下附近壽司爭鮮 再唔係貴d去食任食 我男友好大食 食好多野 散叫佢唔抵
叫雞太方便
support
香港咁撚細
如果冇必要
何必加重大自然負擔
真,以前都好mean, 應該都因為自卑,近呢幾年唔知係邊見到人講試下多啲欣賞,開始會真係識讚人,同睇到人地既優點
但係你敢唔敢坐
但其實好多>35女 有事業搵到錢個d 好多寧願唔嫁唔屈就 我前上司 被標籤黃金盛女
只要睇通左收入唔等於一個人既全部價值,就會搵幾多都唔飄 更加睇到一個人既時候係抽走左物質之後,我都係減人工做鍾意既野,好明白,搵150k冇靈魂同搵100k輕鬆有成就感,個50k真係唔值...

beta males係打從心底既followers, 好多行為都冇主見冇自我意識,識個媽寶搵80k有靚車揸成日食好用好,最後咪又係俾人帽
聽落個背景性格都好差
好靚女?
到而家幾十歲人都唔知點解d男人咁買野比條女 一年一兩次節日就話啫, 不過呢d女到30 中都係叫緊春

平時fb見條中女日日自拍叫春
我老婆
食茶餐廳都好開心
唔洗食垃圾西餐 要食自己整
叫咩春? E個fd長期搵到飯票
佢明顯又睇樣又睇性格
垃圾牛扒 268
意粉138
沙律98
Dessert 68
餐飲40
多謝 600

好食都話 無乜邊間值
係好多男人一開波充大頭鬼, 之後落唔到台, 到最後咪屌d女剩係識去d貴地方

lunch睇下龍城紅茶呢d新少少茶記咪又係大把女
有冇啲性格好好樣又唔差既盛女
想了解下點解會行到今日
港女邊到食到咁多 唔排除打卡叫完擺
600去食任食好過
不過試過比貪錢港女fd話食任食cheap 唔高汁
叫我去食下高級野 其實你去食omakasa都係個d料
男友做飲食/日料 佢自己拎貨返屋企煮仲抵 幾百蚊有長腳蟹
我fd話要洗下男友錢 佢都on9 係你個件有錢忍到你唔mind姐
岩呀,就係拍拖唔肯用真實既一面去相處...
屌,我係會食譚仔同mcd 架喇
第日做人世都係要架啦,唔通永世都咁decorated 咁生活咩 點解唔可以平凡啲

當然,如果個女仔本身係公主級既生活就冇野好講
有個ex就係,第一次去大排檔同坐econ就俾左我
早幾日先食完紅茶 男友好鐘意食個到d扒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞