有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
做得好呢啲臭雞淨係識晒命
港女控制慾太強 對男士要求又高
一落樓就有的士好似仲快同方便 唔係落停車場再出嚟
不過有車出去玩係真心方便啲大型locker 但係又冇理由為咗出去玩而買架車
拍過長拖廿中女人已經無敵狀態,一個人住,大把錢洗,唔洗個個禮拜行on9商場食cafe過時過節又要𢱑爆頭做送禮勤 送咗又唔中意 講真唔想再拍拖,留返啲心機精神比自己好過
都真
所以我唔反對對於好想屌閪既人去買春, 始終係一買一賣, 性工作者都有佢地既專業 (姐係唔係個個港女都提供到既服務), 好過為左屌個閪去做狗, 捧到d女人以為自己係公主, 咁就唔洗跌入惡性循環入面
當然當你去到咁上下實力, D女自己自動張開腿貼埋黎果時, 你就唔會有咁既煩惱
出名有3 間。 都ok , 可以去睇下唔敢介紹
緊係會,無敵都要睇對象
廿中已經唔想拍拖 一個人自在好多
有啲人拍拖 同人相處係會gain energy
但對我嚟講 去一次dating已經好消耗能量
1.
有時朋友買左樓/ 升左職/ 做左d 叻野
會同女友不自覺係咁講
因為真心覺得對方叻/祝福佢

Ex: 你係咪羡慕人

2.
Ex要精緻的生活 洗費大
但佢搵得兩萬唔夠
咁我咪努力d做野
耐左後

Ex: 你真係好鐘意番工

3.
努力進修,番工,儲錢,學炒股 為第日移民鋪路
對方日日番到去只係睇大陸娛樂節目,睇YouTube
成日講明牌野
我話覺得牌子野我識來做咩尻,我學下code 啊
炒股野, 經濟野,甚至點樣清潔間屋都好過識名牌啦

Ex:你唔識名牌 真係第日比人睇唔起
佩服有d 阿伯日日叫雞
有事業果D自然會覺得輕鬆,相反冇事業既我,錢又冇,女又冇,雖然生活自由自在,但心理上其實唔係太好過
係條女問題

不過我細個都有d係咁, 因為自卑, 又少比人讚, 唔識欣賞人, eg: xxx好靚, 我: 下, xxx仲靚啦

到大個左22-23 歲左右開始識欣賞就唔同好多
係香港揸車得三個理由,一係你富可敵國s,一係份工需要,一係你有一家大細有老有嫩
得兩個人嘅話睇唔到有車方便左幾多除非你哋是但一個傷殘,亦諗唔到香港有咩地方係車去到人去唔到
30都大叔
個ex 有冇家底
如果冇就收收皮先啦 搵萬幾蚊仲夠膽大洗
你講呢4樣野95%以上連登仔都唔係
媾女=用幾百萬去解決能花幾百塊解決的事情
樓主尼啲男朋友點揾咁都包咁多野
我係絲,車真係好撚重要,我鍾意自己開多啲
多數情況下,其實養車仲貴啲。
屋企停車場,出街停車場,牌費,保險,保養,折舊,油錢,險道費,樣樣都係錢。
架車放係度唔郁,依然每個月燒唔到你一萬都有八千。

就算有車,weekday出入CBD九成都係搭公共交通工具(揸車只會塞到下世都未到),架車weekend先有機會出動。
扣埋出去食飯飲酒嘅日子,就更少機會用車。

將揸車用搭的士代替,條數隨時打個5折。
一計數就發現係香港養車係浪費到癲,唔係當玩玩具嘅話,絕對唔會養車。
跌落窿都係死
識得名牌唔係問題,買衫裝身點都要識,物料cutting車工都係一門學問。

問題係除咗名牌乜撚都唔識嗰啲就真係過主
有圖 一百分
岩岩分手,感受好深,強帖留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞