有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
落filter. 嘅相一張+ 無咩意思嘅細字

eg今日又好頹唔想返工了

廿歲頭有d男人溝又嫌人唔夠好, 同時無增值自己無內涵, 同佢傾計好難傾多過半個鐘, 到而家30 幾又唔想屈就咁
其實有時真係遇唔到都無辦法
唔好話好女/男人比人mark曬
大把唔正常既都一早比人mark埋
咁又無話一定要結婚生仔 咪由佢
其實唔靚女
咁多人好奇 所以答
因為都過左去 當時人都有上下連登
廢事攻擊佢

開頭見佢會陪個侄女溫書, 喂下流浪狗, 又話個個同佢做到朋友
點知一拍拖
我前上司幾好性格 唔係難頂單身女上司 40歲 以前有問過佢 佢話要搵到夾 拍唔拍拖結唔結婚已經無所謂 咁佢又搵到d錢 買左層樓
40歲 唔好預樣好 普通40女仔少少肥 佢鐘意周圍旅行潛水玩飲飲食食 玩潛水10年 見佢好享受人生
搵到五萬up又後生嘅女仔真係唔會睇得上樓主

除非樓主好靚仔
所以哩條女真係娶得過
咁任食同omakase又真係兩樣野
有啲好既師傅的確可以令好既食材更上一層樓
唔洗踩都樣抬高一樣
學上面巴打話齋 8020最好
平日無咩咪食下茶記囉
特別日子食餐好既都唔過份呀

唔知係咪開始老,比我食任食我覺得仲唔抵,食得好少
只敢負評不願面對
食到架 樣樣食少少
600 未加1 加埋 700 到
跟住又飲廢水
食一次日本嘢都六七百蚊走唔甩
拉啦
係呀 食唔到任食, 寧願食精緻, 次次食完buffet都要話唔再食
我食任食唔抵 鬼叫我男友鐘意食+大食 咪陪佢
我成日話唔抵減肥 佢話食埋我個份
可能我男友識整日料壽司 佢平時會整我食
不過我地大時大節都會出去慶祝
對上食日式鐵板燒 成2千幾蚊 我覺得好晒錢 佢又堅持廢事佢唔開心 最後2個食唔飽 請佢食宵夜
之前食外酒店buffet價錢合理d 2個先千幾
請問你係咪戇鳩?
Ok sorry
咩係無敵星星
講開我會想將來另一半係中意煮飯 因為我好中意
買啲貴啲既食材係屋企煮再開枝酒
之後啪啪啪
正過佢帶我食fine dine
「無敵星星」是任天堂公司開發的遊戲《超級瑪利歐》中的一個道具。當玩家使用這個道具時,瑪利歐會變成閃閃發光、無敵且無法被敵人攻擊的狀態,持續時間約為15秒。在無敵狀態下,玩家可以通過敵人、火焰等攻擊而不受傷害,並且可以獲得額外的分數和金幣。這個道具在遊戲中非常受歡迎,也成為了瑪利歐系列遊戲中的經典元素之一。
寧願食墨西哥菜 d nachos taco仲好食
呢個正
煎塊靚扒
拱下法包
開支紅酒
其實buffet應該唔係要食到飽死既
係佢有好多樣野俾你揀,可以樣樣試啲

好多人仲用緊要食到回本既心態食
樣樣都試下囉 我男友成拎海鮮長腳蟹返屋企一齊整
平日咪附近食下or我煮 六日有時出下去食 大時大節日咪食好d
不過愈煮佢愈刁口 以前煮話好食 而加成日壇 話我試新野騎呢野 其實佢唔岩食 佢要肉肉肉 整白汁意粉會話
食完開波,快靚正
唔係個個有門路攞貨自己煮
omakase點會都係o個d料
同埋下下拎返屋企煮又要prep又要洗
出去食想有人serve舒舒服服
搵錢咁辛苦享受下都無妨啫
利申 平貴都食,想食乜就食乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞