有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
同男人淨係match 20頭女仔一樣
我都分享下
本來傾得都幾投契
又係講到車呢個問題
我話:唔識理財先喺香港買車,養又貴,又唔洗穿洲過省,揸黎jm9
港女:唔識溝女先話唔洗買車姐

心諗 咁就知你唔係好女仔啦 前度or前前度都覺得香港養車好無謂 跟住我就唔太理呢條女
我而加男朋友好好阿 我煮飯佢會幫手洗碗
慢慢搵啦 總有好既 我男友細過我架
如果同我差不多年紀 好既應該比人mark晒
我身邊幾個女仔fd搵男友都細過佢地
應該係d女要追住我地條撚含, 而唔係我地追住去奶佢地個閪
呢句
但老實講揾兩萬樓下d女人都無咩事業心

學歷又一定麻麻

可以付出嘅應該得勞力/ 生仔

但人到30 歲又有返咁上下事業, 會唔會想揀呢種女人組成家庭教自己下一代
邊度識返嚟?
之前date過一個做同行既男仔
所有條件都差唔多 係佢搵多過我
出街可能係佢請飯我請咖啡咁 有時仲會陪佢同啲同行social
最後佢揀左個mk妹 仲要條mk妹本身有仔
又送銀包又請食fine din
我地date個陣最多係佢請下食飯/uber 事後仲要係common frd口中聽到佢呻好貴
最後同條mk妹玩左幾個月包埋人地去旅行
條女嫌佢短就飛左佢

之後就想約返我

其實男女都一樣,廿尾三十有返少少條件真係唔會想再浪費時間去拍拖
多數係驚老左得自己一個
我老公大過我但離過婚
佢都冇當老奉,好錫我嘅
最緊要係享受又有閒錢

好明顯樓主個case唔係啦
所以你做人目的就係為左解決性需要?
而家單身真係唔敢想像要拍拖同居係點,一諗起間屋多個人床又迫又整到污糟晒野又粗用就想死
如果男女時S時M 可以互換下就最協調
短就唔好受溝喇
好彩無上錯船
緣分未到啫

成日都話世界咁大伴侶quota得一個, 一係積極d一係躺平
未拍夠三個月使咁錢落條女到

自己拿黎
點解會知佢短
離過婚無咩所謂 最緊要對自已好
三十幾歲人就現實啲 少啲幻想啦
唔好問點解啦

大家都後生個陣驚佢無錢同佢講唔使慶祝唔使禮物

到第十年都係咩都無, 生日蛋糕都無件

到分手個陣都係比人話臭雞
真係睇人 不過有fd真係唔願做野 男友養 佢目標就係結婚生仔 但佢男友又真係有錢養得起佢 但唔肯結婚 話有左先結 仲要個男偷食過都忍 擺明貪佢有錢
唔知點解我想答
買左樓+ 等緊買第二層收租
+ 可以做兒子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞