有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖

1001 回覆
3297 Like 101 Dislike
我散咗之後都冇咗呢個意慾
近幾年都鍾意做下自己嘢
自由自在唔駛顧多個
自住(家境決定)
身型(有得後天努力 但不幸你米7都冇練到小拳石就喊3聲)
識著衫(好睇你個人本身有冇自信型唔型 唔係又會比人屌跟風)
幽默搞笑(天生)
近幾年環境轉左 女人都可以無敵星星
有時比d外在壓力扭曲拍拖真諦都幾無謂

識著衫都係後天培養,
幽默搞笑睇多啲黃子華同多啲歷史文學哲學都可以打個底,但係最緊要都係個人本身轉數快
係你自己成日當自己係契弟先覺得個個都係老袓宗啫
U r not alone
我地都一個月未必出到一次
所以泊室內車場都笠住車笠
我公司有幾年免費泊位我都冇揸
呢排揸多咗係有時weekend 要車啲貓出去
點解你識埋女仔咁架
我同男友 洗費佢7我3 但我一直外面租開屋住 放假活動通常一齊耍廢訓教 食都係普通野 或者我煮下 一個月拍拖費2000上下 (當然唔計大時大節) 我地慶祝都係佢7我3 例如去澳門佢比酒店 我請食自助餐
不過去再廿尾 好既男女多數比人mark晒 剩下多數要求高 eg釣金龜 條件/要求不配
你搵妹妹又係老奉你比 你搵差不多年紀多數比人揀剩
有時單身都好既 唔洗錢
單身三十年,唔係話唔想,但係一諗到要付出幾多就乜性趣都無
港男大把atm
點會難搵
係畀班邪教搞到咁撚樣
都咁多年啦,中學雞上到而家都變大叔啦
有個朋友例子可以講下,極品過樓主個ex
最大鑊係婚已結,個男都唔抵爭
冇女會死咁,冇主見,條女講乜都照做,佢而家都幾大鑊下

6.條女肥黑醜
完全明,幾十歲人其實好難會見到女就一見鍾情,搵到個啱話題,啱興趣已經好難。

有時結婚呢啲嘢都係睇彩數,就算結到又驚離
唔洗兩邊都free park 有一邊係free都已經好好
真係,叫車都好過自己渣
覆佢一句:多謝你咁主動
但係如果太獨立又話唔在乎
好難攞到個平衡
條女醜仲有咁好待遇 港男縱出來
反而男友鐘意食茶記 成日就佢去食
仆街咁似我個fd
拍過長拖就有權咁講
但好驚一陣D30 A0睇完之後就跟住樓主咁講安慰自己係聖人壯態
就好似你發達過有權可以講布錢買唔到快樂
但唔可以由一個日日都好多野想買嘅窮撚講出口一樣
我都係自己租屋 煮下飯仔比男友 佢學歷唔高搵錢唔多 但對我好好 好著緊我 有時都會請下佢食飯 送下禮物仔比佢 禮物真係唔洗貴 貼心就夠 佢送比我都唔貴 岩岩個情人節大家懶到雙方都無送 第一年就做足d 但貴既都係2000幾蚊 我都有回禮
個男其實都搵唔到錢,年紀又大,臨老真係過唔到世
不過佢係抵死,我地勸過佢唔好賣樓,連個殼都冇埋
佢話條女唔肯住,一9賣咗間屋
唔係全部
有啲女真係好難頂
換女>換樓
不過條仔比條女食住上個隻
通常ed一係忍 到一刻忍唔住就爆 離婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞