AEON JCB 比人盜用

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
少年你信Aeon真係太天真
佢話fix咗個問題果幾日
我嘗試過好多網站不論有冇J/secure (OTP) 都係交易唔到
去到OTP個頁面輸入完會出system error
已經有苦主走埋上facebook cap圖屌呢樣野
然後Aeon堅稱係人哋system未upgrade到最新版本

你可以假設而家張Aeon jcb冇咗網購功能
碌到過到都要睇清楚扣咗數未 / 係咪張jcb扣數

BTW jcb hong kong 果邊上個禮拜既回覆
仍然係話「現時AEON JCB 信用卡之網上交易服務暫時停止至另行通知」
同Aeon講既經 J/secure 網上交易回復正常根本係兩樣野
Aeon果邊根本就冇搞掂過

ps. 喺3月大規模盜用果排我喺app改低信用額到而家都未改到
另外apple store果邊
啱啱又嘗試load張aeon jcb入機

佢由之前既「付款方式被拒絕」

變成「無法驗證付款信息」

唔知你哋係咪咁既情況
可能只係我多疑
啱啱試完,仍然係付款方式被拒絕
Aeon
早幾個禮拜OTP都重用到
而家死埋
從aeon看見未來社會崩壞
真難搞
想問下點check條數係咪pending, 懷疑我都係咁卡左,不停要我更新付款方式 但又失敗。。。課唔到
四月中試過OTP又得
呢張卡變咗靠彩數
Ching可以試下係iTunes Account個購入履歷到睇下係咪浪住咗條數。佢應該會pinpoint未過數嘅payment
跟手用iTunes point畀返應該ok

利申:就係因為課金嗰時唔知呢壇嘢過唔到數,卡咗我半個月
咁快,我上網申請scan文件,成個月冇回覆
打去問下佢
一樣 等緊
Thanks巴打
睇購入履歷度又唔見有條數pinpoint
但見有條數拖左個幾月先早兩日好似找到咁

但aeon app度check又仲係未見條數

唔知乜問題,唔想入完成萬yen入去先話找到數
搞到我課唔到金
你有冇去門市屌佢
我張卡上個月到期
請問我仲駛唔駛去門市話cut左佢?
因為我仲入到apps
正路到期前會寄張新卡俾你
而家乜都冇俾你?

Aeon係咪已經完全放棄自己
幾年前申請都無俾信我, 係我等左成個禮拜去無通知跟住去門市問佢直接出卡
而家乜都無通知, 我驚又去門市佢又出一張俾我
之前上年十二月左右比人偷卡用都係,Aeon嗰陣直接停左我張卡話會出張新嘅比我,等左成個星期冇動靜要直接落分行問佢幾時出卡,原來一早去左分行但冇通知,真係唔知佢個app用嚟把鬼
而家用唔到jcb比錢仲有咩方法係freaksstroe 買野屌你垃圾aeon
其實係咪無任何成功申請通知?!
jcb原來比倒?我試過唔得嘅

我用開amazon pay
會收到信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞