AEON JCB 比人盜用

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
唔該岡巴
最近多咗Aeon電話打嚟推銷 借貸
忍唔住鬧咗佢地
咁撚得閒推銷不如整返好啲嘢好過啦
連申請降低Limit 申咗差唔多3個星期 影都無

痴撚線公司
而家狀況係AEON自稱搞完但係APPLE仍然用唔到?
佢block晒冇OTP嘅online transaction 包括Apple
剛剛試左用 Amazon Pay 加左張 HK Master 買到 3000 point 但要1年內用完
咁CUT得
東亞係咪無事, 係就搵日去整番張JCB
係咁收到推廣電郵 佢老母臭閪 搞到我啲訂單冇撚哂仲敢sell我
點搞
入咗gif del咗卡
比錢都係叫我加新卡
搞到了 原來要電腦先望到條數
iCloud 條數又點找
樓主可唔可以 Pin 教用 Gift Card 個 Reply
ios你係app store你個account個page搵購入履歷都搵到未找既數
之前仲諗住整張wakuwaku 去日本用
而家好猶疑仲整唔整好
想問下有保留嘅數可唔可以用gift card找
可以
報告下先 雖然唔太關JCB事
前後用大法,買咗兩次gift card俾自己
一次 15分鐘收到
另一次 ,差唔多成10個鐘先收到
如有巴打都係咁買,要留意
唔一定好快收到 唔駛擔心
復活節都嚟緊
AEON肯開返非OTP交易未

繼續客戶受難節
一係佢地IT更新緊保安系統,一係佢地等緊班hacker等到無心機之後偷偷地開返博無事。我更加相信後者
部iphone仲未可以add返張卡, 係咪正常
睇落似係啲膠層成日覺得IT狗唔重要縮budget
甚至乎成個「Upgrade」計劃都可能係外判

錢就蝕硬架喇
直接喺日本總公司搵隊IT過嚟搞番掂佢好過啦
自動轉帳果度銀行禮拜一扣咗數
但Aeon個app裡面到而家都未顯示
日本仔搞IT隨時死多兩錢重
想問下我有條¥480嘅數保留中

入咗¥1000 gift card之後,入購入履歷找數,佢顯示
「現在、この購入にApple IDクレジットを使用できません。時間を置いてもう一度お試しください。」
有咩可以做到?

比Apple電話玩咗3個幾鐘都冇人認真理過
㩒落去佢無彈個格仔出黎比你找?
講咗信用咭被盜唔係信用咭唔安全 係因為號碼有formula 估 而名唔會驗證 而cvv 撞啱就搞掂

得呢個畫面,搞唔到就開個新account算數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞