AEON JCB 比人盜用

1001 回覆
64 Like 3 Dislike

最直接戒課方法
Aeon 個網直頭連之前 JCB 出事段野都無埋
睇黎佢地應該都呂會搞返正架喇
意見/投訴表格
好做唔做
佢不如搞撚埋旗下visa/mastercard啦
以前申請左aeon jcb之後cut左東亞果張
果陣東亞ebanking個app太廢 好難用黎check月結單
睇黎而家要含淚返去搞返張
有冇人知點解咁排 日本apple store 用aeon 張jcb 課唔到金
要 OTP 先扣到數
廢左架喇張 JCB
買 iTunes Card 啦
係日本apple store 改左policy?
Aeon 改左
咁垃圾, 咁apple one 果d 都用唔到, 有冇計
應該無野係 Gift Card 比唔到的
add payment 個位唔見有gift card option
我唔敢答實你同唔同 iCloud+ 一樣
我本身 iCloud+ 23 號到期扣唔到數
早兩日入左 Gift Card 落戶口
到夜晚 12 點就自動扣返數
同埋 D Game 月費 Plan 一樣直接係戶口度扣返晒
你可以爬下文 Apple One 係咪一樣
有冇人想高調d 搞集體cut 卡?

cut 卡cut 到上報紙應該幾好睇。
意思係, 用日本apple store 用其他credit card 買gift card, 然後入返落自己apple id 度 ?
係 用另一張卡去日本 Apple 經 Email 買 Gift Card
再入返落自己個 ID
自己送禮比自己
Yeah 成功
啱啱試到張卡連入過OTP save咗做每月subscription果D網都全部過唔到
而家要轉卡再sub過 痴撚線
我個nintendo switch online plan冇問題過到
Aeon 完美示範點樣將一張神卡玩到變左廢卡
今日行過屯市aeon, 佢地啲sell 卡廣告已經冇晒jcb
睇嚟應該都係放棄架喇
巴打 點cut咁個訂閱吖 唔該 搵唔到邊個位

入面逐個撳
我買到, 入落apple id, 但我改gift card 做payment 係度轉轉轉. 佢會自己識去扣?
我呢家del jcb 又del 唔到
佢係自己扣既
想問多句,日本app store要買返日本iTunes卡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞