AEON JCB 比人盜用

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
你記得幾時打 個職員咩名。最好有record
入到,但都係廢,我月頭上樂天ticket 買咗張live show 飛,到而家都仲未有顯示
樂天ticket 難得有otp ,已經收咗confirmation email 同埋去7仔換飛既code, 咁應該係成功過到數卦
入OTP嗰頁出 UnAuth Access
Aeon IT 我屌你老母
之前話更新完好多卡被盜用
都唔好講張 JCB
整個 Apps 都可以成個幾月搞唔撚掂
懷疑呢間野除左收數之外無野識
唔用 Apps 用網頁版一樣要 SMS 認證
即係響外國玩一兩個月係唔會知道自己應該要交幾多咭數
痴撚線公司
我唔得
試吓熄vpn
今朝入唔到 啱啱入到了
+1
果陣想即時改到5000
點知原來降額都係要人手批
直到而家見到仲係未降額
再申請降額佢就話之前個申請處理中
唔可以重覆申請
搵班人解釋吓
點解wakuwaku/visa海外網購又唔使強制用OTP
如果OTP係咁安全的話
淨係JCB先要OTP
係WTF logic
sorry 無追到po
想問下apple store 用唔到呢樣野
依家有無解決方法

買prepaid card啦
而家大家點買DMM?
又咁講,而家香港JCB卡都冇乜啦
唔網上用啫
Aeon 果張又永久免年費
Keep住先都有用時用都好
反正佢間中都有d promo
要otp的,amazon彈咗我張單了,自動轉用後備咭過咗數
屌你aeon 真係廢閪公司黎
cut 算
無得課日本野留黎無意思
https://www.amazon.co.jp/gp/product/B09GB6JK7Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=1
amazon jp 買點數code,任何信用卡都買到。
不過買完要2,3個鐘先收到個code。
講真,要otp先用到即係aeon IT係癈嘅,搞唔掂個漏洞。
真係cut咗算,癈事有隱憂會俾人盜用
我都想cut卡
但佢之前做promo 碌Yen 最高回$5000yen
想食埋先。不過都唔知會唔會走數
岩岩申請左張東亞jcb, 成功課到金
咁轉會先
想申請但係諗起東亞cut 卡麻L煩就有d卻步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞