AEON JCB 比人盜用

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
打比佢地主管
我而家就算入咗gift card都唔比我課 點搞
dmm打機個d可以paypal入點數
買其他野既話就唔知了
點解我入咗佢都扣唔到 佢都係叫我add payment method
去appstore-> account-> purchase history
睇睇鎖完卡第一個交易找左數未
未就gift card入夠錢找左條數先
先可以繼續用gift card買其它野
唔怪之得前十幾日內上網 book 酒店買飛全部過唔到數,但 donki 嘟實體卡俾錢就得。
點打
就咁打hotline 點搵到
應該只係停晒online payment
係咪要等有數找先比到錢?
唔得 我得pending但冇紅字 都比唔到
我填左表但係都冇反應
你係課石定比月費
我情況係 23 號買左次石
之後因為未過數再買買唔到
到今日入完 Gift 之後入去找返上次個石錢
然後再買石就無問題了
月費既我諗應該要夠期先扣數
我要下個月頭先到期
要到時先知扣唔扣到
BTW 我個 iCloud 都係經 JCB 扣
依家佢卡左響 23/3
我想找又無位找
真係唔知點
唔到要 Upgrade 佢個 Plan 黎試
Anyway 最撚煩真係 Aeon
因為自己問題
搞鳩到其他客都過唔到數就當做左野
真係痴撚線公司
可以點搞
佢而家直頭冇諗過整,話商戶唔用otp係商戶問題唔關佢事

我已嬲到唔識表達,佢到底當初升乜鳩級又升左乜出黎,升到一堆客戶被盗刷一堆客而家俾唔到錢,到底乜係升級?我要點先可以拒絕升級
我入完gift但去purchase history 都搵唔到上次條數嚟比
想問巴打你而家payment method係JCB+gift card並存?

上面就係 Gift 個數
下面就係廢既 JCB Card
爬過下文有數扣會優先扣 Gift
扣晒先扣信用卡
你係月費定課石
石既可以試下買一粒百零羊果 D 試下過唔過到
月費既好似都要停左月費之後再登記返
不過 D 連續儲既獎勵唔知會唔會當你斷左由頭計過 ( PAD )
想買1單石 而家pending應該有1萬2左右 我gift card有1萬都過唔到數唔敢再入 頭先試過買一粒都唔得 佢叫我update billing info…

但我第一次入完gift card落去買唔到有remove payment method 唔知關唔關事
你 Pending 果度㩒完佢無彈出黎叫找數?
我係之前課左個小包 320 羊
晏就果陣入左 3000 羊入去
Click 返出黎找左之後
再入 Game 買個小包就正常過到了
唔知佢係咪要你戶口夠 12000 羊先比找數
無彈 但我驚我再買多啲佢都係唔比我找數就放一堆錢喺入面
頭先試左了 要戶口錢多過入面pending 條總數先有紅字扣數
check返原來而家line要用電話no. 先reg到
咁無計了
日本傳統公司根本唔識變通
Aeon到底有冇諗住整返好個JCB網上交易
等佢整返好已經買唔到啲期間限定goods
咁我試試先 唔該哂
日乜本傳乜統,佢真係咁日本DAY1已經見左老闆上新聞鞠躬謝罪啦,點會好似而家咁過左咁多日官方影都冇個仲可以話唔關佢事係商戶問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞