AEON JCB 比人盜用

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
唔係,就係日本旅行緊,見到aeon jcb 碌唔到,立即係便利店買左gift card 入左錢落 apple account
你買定多幾張留黎用啦,呢鑊都唔知有冇機會搞得返
本來入左11000羊諗住轟一年apple music,岩岩俾佢扣左月費,蝕咗 不過應該一年內都再去/託朋友買, 總知而家用giftcard 都扣到錢就算
我直接響日本 Apple 買 Gift Card
岩岩試左買石果 D 扣到數同買到
係唔知堆月費同 iCloud 夠期可唔可以續到
要下個月頭先有結果
聽講DMM果啲月供係一定要綁卡
係日本旅行得既不如搞個日本line acc
整張line prepaid visa入錢好過
Aeon已經入返錢落我張JCB🫡
恭喜樓主
個 Post 去到後期變左點樣找 AppStore 數討論
含得撚了
好多用開既都無OTP
張jcb課唔到app store 變咗廢卡
幫你戒課
都係嗰個問題,東亞課唔課到日本apple?
香港邊到買日本iTunes卡安全
我去日本官網買
睇你有無另一張卡
Visa/master卡得唔得?
我用 Master 成功買到
等十到十五分鐘左右就收到 Code
我以前有用過東亞JCB分享下:

1. 手續費一定係貴啲。

2. 有年費,不過可能我日本App Store每個月都有幾千円生意俾佢,打電話過去都waive到。如果成日唔用我就唔知得唔得。

3. 我走嗰陣時東亞JCB好似係唔支援OTP,即係有啲網規定係要有OTP嘅卡先碌得佢就碌唔到。同AEON JCB各走一個極端。
起碼我Voice out到大家係比人盜用🫡
上網買嘢過到OTP但都係付款失敗

唔知係咪因為試得太多次,個account直頭俾人bam埋唔俾用信用卡俾錢
巴打我入到錢
課到金買野
但 Cut 唔到 iCloud 同 Del 卡
唔知黎緊 D 月費 Plan Pass 唔 Pass 到
希望到時佢照樣可以比粒制我㩒找數
Gift卡入完金仲未知我個Apple one續唔續到命
如果課唔到金,張卡同廢左有咩分別,貪佢保安好咩
得番aeon 大感謝日鳩五折優惠
你係咪落過分行搞填表check數
我14號中 15號打去停左張卡
之後到而家乜反應都無
yes
頂佢15號停卡個陣叫我落去搞
落到去又話分行電腦無返十日八日睇唔到D數
睇唔到D數就填唔到表 搞到我白行一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞