AEON JCB 比人盜用

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
如果本身有張gift card, 想問點樣轉比錢方式由jcb credit card 轉成gift card比?
我自已就因為本身個日apple id 得一張jcb, 所以remove左張jcb之後扣數就會扣gift card credit 先,如果同時有卡同credit既話就唔清楚
喜訊 今日默默地fully refund咗了希望師兄你都早日報喜
只要gift card 點數add 咗入去你個ID內(當然點數amount要cover 到你個條扣數既amount ) apple 會優先扣點數,我剛剛都係甘扣左了!
我買左gift card,但買野都係要我入卡,想問係咪要取消哂訂閱緊既野先?
lm
今日諗住試下用嗰陣發覺 張卡係加到入去d pay但用嗰陣會エラー
咁奇怪,我都用到幾次,Red卡扣數會下面咁顯示
會唔會係做payment嗰陣時無開VPN?

just分享我嘅case係
原有JCB 留係度冇得攪嫁啦!比AEON 攪死
新Card 都係冇得比你add
依家見佢識得自己扣gift card 就算喇!
唔好意思, 我想問而家香港喺日本網買嘢係咪淨係得東亞jcb先畀到錢,冇其他方法畀? 我本身訂咗嘢下個禮拜五出貨要畀錢, 而家aeon行OTP, 想洗錢都洗唔到,等畀人cut單。
用到visa master咪用住先
試過 但係因為佢唔收海外信用卡 所以畀唔到
想知有冇人打得通電話畀Aeon
屌佢老母打勁多次都冇人聽
我想知道點解佢淨係扣咗最低還款額
我好驚呀我喺外地去唔到分行
打極又冇人聽
公眾假期
我係非公眾假期打去冇人聽
用電腦版iTunes 搞得走
你試下去aeon fb 留言屌柒佢,3日後會覆番你罐頭錄音:我地已經完成升級服務,如果過唔到數係商戶問題唔係我地問題
用aeon 網上簽帳6% 買唔到機票
少左$100 回贈
喺d pay度set我張卡嘅時候 佢send咗sms個驗證黎 打完就error咗
咁就真係唔知點解
我用Red card的確係無問題
復活節捨得復活未
都話佢一早已經“FIX”左
而家係將責任推去商戶,無OTP就不能交易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞