AEON JCB 比人盜用

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
無 手機+pc都唔得
pc login話
Sorry! We are not able to proceed your request, please contact our Customer Service Hotline 2895-6262.
琴晚好似有巴打過轉密碼果陣
打返相同舊密碼一樣成功
呢 Team IT 真係得啖笑
咁呢個真係唔知
真係要唔知幾時打到比佢地有人聽先問到
申請咗一個月唔夠就搞單咁既野
都係cut咗佢安樂啲...
想問下點樣找卡數?
恒生轉數找得唔得?
定係要等月結單有number 先找到
Aeon app 換左電話都唔駛重新set 過生物認證
唔得,要銀行自動授權
你交1個月就cut嘅話建議你用PPS/便利店過數

不過我冇記錯的話便利店俾錢要加$10手續費

btw想問呢度有冇人會轉用東亞架?
利申打算轉會
幾年前東亞個app都好廢
同埋一樣有盜用情況(我FD中但冇我份)
銀行處理緊叫佢唔洗找數
佢冇找數但又比人罰息check TU有bad record
最終搞咗幾個月
cut卡仲要落分行cut
睇佢搞到出哂煙

我唔係幫Aeon
但東亞果張真係好廢
手續費多0.95%不特止
有好多網都係過唔到
如果剩係課金建議用住gift card先
望一排Aeon會點處理

而家間on9公司個system都好似仲jam緊
盜用refund又未處理好
降額又排咗成個禮拜都未降
連cut卡都話個system未cut到
堆譚仔口音客服就日日比人屌

以前個介面明明好地地
係都要搞埋啲合併信用額既奇怪野
正經功能例如 lock卡果啲又唔搞
勁方便
屌 等左幾日都用唔到 找曬而家啲卡數都用唔到嘅話就cut撚左佢 就係因為其他卡碌唔到日本衫先申請 而家唔比碌係咪on9 邊有咁多日本嘢OTP
唔好話日本,香港都唔多啦,佢張卡而家係廢到連香港網購都收左大半皮呀
唔多見香港網收佢 平時要碌都碌HSBC VISA 係因為買衫先碌佢
理解錯咗
以為網上落單可以
點知廢到噤
Aeon 而家啲宣傳已經冇擺jcb, 應該乘機收檔
用電腦入ac,重新set一次用gift card餘額比錢
應該係,你啱
Docomo pay呢個係要額外再申請?
係呀,我喺apple store JP Download下面個app,再註冊個account就得,之後就掛Master card上去

屌 原來唔洗搞咁多野
開個日本既play store ac
轉隻game落去就用普通香港卡都課到
AN機就係
apple就唔得啦
係唔係要電話認證
如果要嘅話用一次性個啲得唔得
Mercari就一定要電話認證了,一次性未用過唔肯定docomo pay 印象中好似唔使電話認證,唔記得咗
試咗 要電話號碼認證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞