(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區202新手問嘢睇#1

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
想問下各位師兄,如果膊頭痛,用輕重量操下膊得唔得?定係等個膊完全唔痛先去操返。
有種人天生就係賤,天生就要被人屌

就係女人,天生有塊閪,預咗俾人屌,被人粗暴對待

但現代性會壓抑咗呢個人類天性

邊個打女人就受罰捱罵,令到滿足唔到天性嘅女人開始變態,自大自滿

由今日啲女人公審po見到,社會已經扭曲

由望佢兩眼就等同侵犯咗佢嘅現況推論。相信假以時日,身處同一空間,呼吸同一種空氣都等於侵犯。

因為男性呼出氣體進入咗女性嘅肺部,算係肺插入

為咗正義,男性應該勇於打柒啲賤女人,打柒啲做雞唔認嘅臭閪

咁樣人類文明先會重回正軌
揾karen祭旗先
你未去到乾到極致個隻比賽狀態 冇得”試吓脫水”
有無師兄可以比啲意見小弟

我既情況係做咗gym差唔多一年 170cm 體重由50頭瘦撚升到而家65kg, 過程都係一星期占四至五日,頭幾個月乜都唔識瘋狂亂食野加飲gainer,身型都明顯漲咗,肌肉量係有升但亦都搞到開始有肚腩,bmi 22左右

所以我應該cut走啲脂肪先定繼續bulk落去?想觀感上再大隻啲但又唔敢食多過tdee 理想係68~70kg,有諗過自己煮,但又驚體重上得太快最後得脂肪升咗…定還是我太心急?求解答
你應該控制下唔好亂9咁食野先
同埋自己煮同體重上得太快睇唔到有咩直接關係
建議你平時操完野踩陣機先
要大得快又唔想脂肪升得快
用藥可能得啦
做gym唔睇body fat睇咩bmi
咁其實inbody重點係要點睇?新手乜都唔識~有無師兄可以分析下
上70kg 再cut
建議去做物理治療
唔好食咁多煮炸野同甜食,個肚腩就唔會大
唔知點解就算前一日食幾多野 第二朝個磅數都係一樣 算唔算吸收唔到
增肌了
磅數唔郁 點增
睇落有大到咪得
我而家同上年一樣重量,但係睇落大一個dup
激素雞?
支持打死啲臭雞
你可以教d妹豬豐胸啦
使咩教,天生就有㗎啦

我天生冇就話要靠努力㗎姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞