買電視機 / 換電視機 集中討論區 (138)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
最新款xbox ?
電視

設定>>一般>>外置裝置管理員>>遊戲模式設定>>遊戲模式>>自動
舊LG soundbar,以前買電視送嘅,主要用嚟藍牙連電話播歌
用到咪繼續用,如果好聲過電視喇叭
Master Series MIJ

MIJ Sony得香港同台灣有
series x
跟我上面#678比你條片,xbox開allm
只有等,我都估唔到
咁有舊subwoofer 應該好啲嘅
sure
Samsung 50BU8100
Samsung 50Q60T
邊部好啲
Q60T 2020年款,正常冇得買,小心

Q60T比較好
Panasonic 好似無咩優勝地方
5年保養
sony 機都唔見得易壞
心太心細諗緊揀p 記定sony
thanks
係呀,如果5月個價真係再吸引,真係忍唔到
oh,原來係咁,其實master series 既mij 係咪同其他mij 有好大分別?
最衰而家香港其實電視選擇小,以前細個好中意toshiba...toshiba d 電視都係一流
Step巴,呢個筆直同要求
如果買行貨,X90K係咪已經算最好?
咁如果a95k同g2比呢?
A95K規格好D
如果加少少有以下,唔加就X90K

Samsung 75QN95B 行貨
$368XX
1. 120hz 廣色域 VA PANEL, 對比度高(100000:1), 黑位相對黑, 可視角好
2. 直下式MINI LED背光, 1000分區控制LED光暗, 令黑位更黑
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Neural Quantum 4K 影像處理器
7. HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM
8. 有4.2.2聲道, 有OTS+功能(物件追蹤定位發聲), 共70W輸出
9. 支援Q-SYMPHONY
10. 光度1400nits, 最高1900nits
11. 32:9, 21:9超闊遊戲視野與Game Bar
12. 有ONE CONNECT BOX
13. 防反光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞