(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區201新手問嘢睇#1

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
好老實講,比起以前,同朋友講join247會員已經會貶低左自己身份

以前仲有P記Goji,247未有咁多西蘭花頭,你同人講自己比499個月join247,朋友都會覺得你係高質d, 肯俾錢d,但未去到pure級數果種身份認同

依家直頭降級到去247,就好似d垃圾gym市井之徒咁

反而依家同人講你係af go24大家都會覺得你係core member
咁貴
電髮嚟講,真係得黑人先輕鬆Carry到
以前我係goji做其實都無mk仔,因為會費都幾貴記得要699
半年前,我喺af好似喺孤島咁
Rack都有放心,六個人輪喺度拆餅換餅好似一級方程式
我以前都係goji 但講起就嬲
我都係699果時join,玩咗大半年到就開始p記化,月費越嚟越低,甚至可以講到得返200蚊左右
屌你老味,我比成七舊水同啲俾兩舊水嘅用同一個服務已經好撚唔gur, 人又越來越多仲要慢慢開始sell, 就完約嗰時次次check in都sell

早知嗰時玩ff 算
最多人去嘅247係咪KLB
閒日朝早都勁多中學生
hey due
其實ASIA日常唔係比賽天然接近極限個個RANGE係咪蓋伊咁
黑人(MIX)隻眼好靚同埋成個FEEL先CARRY到, 白人都有陣柒味
其實我覺得佢已經有少少超越咗日常業餘
普通人應該好少做到佢嗰啲訓練同飲食
200又真係離譜
247個創辦人其實一開始都係諗住行會所路線
你見佢第一間其實係喺中環堅道,拎嚟照顧附近啲上班族居民,high class路線又肯買堂

係唔知點解後來過度擴張,越做越cheap,依家個定位同形象同開始已經大相逕庭

247其實要做好d個品牌管理,一係就轉返以前行中高檔會所路線,一係就直接話俾大家知我地就係cheap。要定位好自己條路,依家我嘅感覺就係定位唔清晰

呢種先係最正統西蘭花頭, 上面有D係無左側面
咩叫西蘭花頭
弱智個人咁on9整幾貴嘅頭都溝唔到女啦
想問下各位

話說黎緊想控制飲食想操到有六舊
但上網睇d餐單好多都輕碳水

但自己如果唔夠碳水根本無力操野同翻工

想問下各位有無乜餐單可以參考下
曾經以為啲人去barbershop五舊水整個fading已經夠戇鳩…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞