(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區201新手問嘢睇#1

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我較擔心佢521個比賽驚佢輸太多
好笑架依度一有人話佢唔夠大參賽就問人係咪都咁大隻
大佬呀,大隻過我有撚用咩,玩得呢啲比賽最廢嗰個都大隻過我㗎啦
唔通nba英超佬走去同個高中生比咩?

247日常-六人推胸
寧願arnold攞貼女個啲錢落健身仲好唔知佢做乜成日做啲女嘅atm
9成MK/籃波撚
因為佢真誠,重感情,愛一個女人就會愛到底
佢老婆話得佢無錯㗎
揾一蚊就用十蚊
成日開口埋口租樓四萬 住過何文田未
事實咪證明咗佢根本負擔唔起
一般人洗撚住咁豪咩 佢都onL9

最撚on9成日覺得自己曾經洗好多錢係一個女人身上就係愛佢
叫隻雞包養一條女都得啦
佢老婆IG係咩
另外佢包二奶真係好仆街仲講到自己無錢
唔好咁痴線啦大佬
露lin係暴露狂,唔係痴線佬
唔知
亦都無興趣搞到佢屋企人
佢自己on9就好啦
247其實係咪逐漸轉成P記形象?一開始明明似係會所中高檔路線

依家好明顯變咗行低級路線,會員質素低下,環境擠迫,衛生情況惡劣。
因為franchise形式每間舖頭管理同員工質素參差,阿豬阿狗都可以加盟,冇統一管理SOP。某啲場館完全人治冇制度,俾埋塊鏡你影相,但唔小心影到場主女朋友就取消會籍
有啲場又會設有女性專區,但其他場又冇㗎喎,唔使請示總公司嘅咩?冇制度標準既咩?話取消就可以取消會籍?

依家只靠低價乜客都吸(以24小時黎講低價),路線越走越cheap
希望247加到1000蚊,af會費不變
一開始Join 247就係想避開P記班人
結果依家一去 全部都係我以前玩開嗰間P記嘅人
快啲變physical
依家已經係行緊低級market penetration方向
又有新圖
真係無嘢好講個場全部西蘭花頭同排骨
做機就算啦 之前見過成班霸住個rack egolifting鳩做先躁
一條友squat 120要三條友spot佢震住walkout
我再講多次,邊有正常人會留個咁嘅頭,幾千蚊整個頭,仲要冇得洗,拆又要俾錢,又唔係好睇
西蘭花頭要咁貴?大把師兄就咁all back都型啦,係啲瘦撚先搞咁多嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞