(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區201新手問嘢睇#1

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
千幾萬無撚晒痴撚線
屙尿使唔使動力呀,要操就會去㗎啦
黎go24
有冇清知道邊間247比較上少人 想同個朋友玩一日
去anytime啦 go24已經開始多中學生黎
cls
睇jeff nippard
康文仲好,啲人淨係做帶氧
叫人唔好擺人上網公審 唔代表啲人動作唔柒喎 柒就要比人放上ig?
佢真人幾高到?
好似170
你連登笑鳩人又唔係公審? 嘥氣啦
Lower 1
3Rep x 8 set Squat
12Rep x 4 leg curl
Calves

Upper 1
5 Rep x 6 Bench Press
12 rep x 4 Machine Row
Bicep
Lateral raise

Lower 2
8Rep x 4 Rdl
12rep x 4 set Bulgarian split squat
12 rep x 4 hipthrust
Calves

Upper 2
12 rep x 4 Upper back row
12 rep x 4 shoulder press
12 rep x 4 tricep pushdown
rear delt fly
弱撚智 247lasthope開埋樣 都可以同gym post相提並論 連登講動作有咩錯叫公審?如果覺得受傷嘅 呢啲唔係叫公審 叫對號入座喎
連登係咁,你要係聖人先有資格話返人
你屌完人,好多人會起返你底揾你黑歷史話返你
我係針對你 唔好拉埋成個連登一齊講 你啱啱有講到任何建議咩 你有教返人咩 講經咩屌你 lasthope 笑鳩人玩呢leg press 同你笑鳩人做½ squat 有咩分別 懶清高
牙落呢個condition點玩5月個classic精漿都大隻過佢
又嘈交,係唔係有自貼睇
有無一日係唔嘈
Gym撚routine 係咁 食 操 嘈交 瞓
你夠我大隻咩,講型你夠我型咩,你靚仔得過我?講有錢你有錢得過我?講格局你係屎咋
真係呀,連登個彤彤豬,你咩格局呀,夠膽就出嚟隻揪
你背撚晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞