(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區201新手問嘢睇#1

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
但佢真係無大隻過輸撚梗
無建議就係公審?話人spine deadlift就係公審?你中文係咪唔合格?知唔撚知公審點解?我依家上連登做義工?老撚馮要教人?你依家係將連登呢個匿名平台 同埋一個開樣嘅social media page比較 係apple to apple?

我覺得啲人做得柒係一件事 覺得應唔應該放上ig同人share係另一件事 原理係我覺得你生得樣衰 但我都覺得唔應該放你個樣上ig比人笑 然後你覺得咁樣係偽善 咁撚難明嘅?
平時leg day都會屹埋小腿作結
最後個形狀冇咁難睇但都係咁幼
唔係嘅
落重藥都可以大得好快
不過佢有冇錢請備賽教練都係一個問題
應該無錢請靖仔幫佢佢户口得返41元
講咩 apple to apple 你本質都係笑鳩人 平台唔同咗就可以做同一件事 原理就好似你練極都咁撚瘦 動作又錯 我無論上IG post你 定係連登笑鳩你 本質都係笑鳩你 你諸多藉口 夾硬要拉多一樣嘢做擋箭牌賊喊捉賊
討論區唔係用嚟討論?呢度健身誇誇群?你ig post有明確受害者 呢度討論spine deadlift嘅victim係邊個?對號入座嘅西蘭花頭?一開始係你將兩者相提並論 又話喺連登笑鳩人都係公審 然後而家話講咩apple to apple?
下咁癲 一路以為你住港島 咁撚有心過海操
Go24好臭 拉大隊去af
啲廢老都特登粉嶺搭2蚊車出灣仔飲茶再搭返返去
佢好香 可以
汪汪汪
who
你啲邏輯亂到 up mud9 你自己都講咗個受害者出嚟啦 原來唔指名道姓咁去嘲笑特定人士 等於冇受害者 你世界一定係粉紅色 只係啲人對號入座 唔關我事 轉個頭話你post 人好過份
c打 日日睇佢ig吸收香氣

我間gym 得仔仔
又嘈交, 咁認真做咩
呢度係誇誇群定跑步post?本來將匿名平台同social media做比較已經係弱智

我直到呢刻都真係好理直氣壯咁覺得咁連登討論spine deadlift一啲問題都無 甚至強力恥笑都無問題 但post人spine deadlift上ig就非常極度唔ok 問題在於post人之前無得到當時人consent 但連登討論只係in general咁講做呢個behaviour嘅人 喺我眼中真係無victim喎
真係,成日咁搶口唔知做乜
因為行緊機好得閒
小姐姐的硬舉太美啦!看得我心也跳起來啦!
美女練多好幾年,世界冠軍都是你的啦!
佢連幾千蚊報名費都要諗點搞
離個婚搞到咁
嘈交了 嘈交了

利申:支持恥笑,嚇走晒啲人就啱
8/10 繼續努力
拍片放上網笑人同就咁上網用文字講有條友做得柒已經差好遠啦
一個係有樣睇到,當事人係可以明顯受到網上嘅bully
另一個根本唔會有人因為有條友講頭先有條友做得好柒,而導致佢有任何嘅harm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞