美劇集中討論區 (10)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
https://www.theguardian.com/books/2017/jul/24/game-of-thrones-winds-of-winter-could-be-out-in-2018-says-george-rr-martin?CMP=fb_gu
Game of Thrones: Winds of Winter could be out in 2018, says George RR Martin

佢前兩日先喺blog講完twow 9成9今年出唔到

年經

出年就下年架la
條友話出年出ageon history

佢話今年年尾or出年年頭出fire and blood丫嘛
點解連 cast 不和都可以咁清楚

如果鐘意某樣野/人就會有興趣睇埋周邊D 8掛野
got: lena headey現實同broon拍過拖
但唔知不歡而散定點,所以劇cersei從來唔會同broon同場
Rick and Morty Season 3 Episode 2 Rickmancing the Stone TRAILER / PROMO
https://www.youtube.com/watch?v=yZgB8DWoRpY

睇哂the night of 下套開咩好
https://www.theguardian.com/books/2017/jul/24/game-of-thrones-winds-of-winter-could-be-out-in-2018-says-george-rr-martin?CMP=fb_gu
Game of Thrones: Winds of Winter could be out in 2018, says George RR Martin

佢前兩日先喺blog講完twow 9成9今年出唔到

年經

出年就下年架la
條友話出年出ageon history

佢話今年年尾or出年年頭出fire and blood丫嘛

變左下年年尾,好似係

下唔係掛 咁快反口

睇過leftovers未?

睇左幾集 好heavy

睇左幾集 好heavy

睇埋落去啦 S1係沉重D
但S2開始就好撚好睇
呢度有冇人追緊Ozark
Handmaids tale睇到第5集終於入戲肉
終於finished twin peaks s2
然後再睇埋呢篇總結
https://www.google.com.hk/amp/amp.timeinc.net/time/4780089/twin-peaks-2017-season-2-recap/%3fsource=dam

但係都唔係太明
究竟搞乜春
S3仲係咁樣?
我接受唔到呀
Got
總係覺得arya唔會咁快返屋企
次次都係明明好簡單話要ko this / go there
之後個角色搞咗成個season
但都未做到嗰樣嘢
Handmaids tale睇到第5集終於入戲肉

頭3集我己經覺得好戲肉feel 可能因為太激
然後再睇埋呢篇總結
https://www.google.com.hk/amp/amp.timeinc.net/time/4780089/twin-peaks-2017-season-2-recap/%3fsource=dam

但係都唔係太明
究竟搞乜春
S3仲係咁樣?
我接受唔到呀

終於睇哂拿 好感動
其實知道你上面條link入面d野都已經ok 知基本野就得
唔使諗太多,好多人都唔會完全明哂成件事

我覺得S3好睇過S2S1好多,癲好多痴線好多 超級怪雞但同時有返twin peaks d經典位
有時睇睇下都係唔知做乜鳩,好多線索唔知咩事但又好想睇落去點發展
S3係絕對估唔到每集會發生咩事,劇情係冇得預測 乜野都做得出
佢D拍攝手法 / 對白 / 氣氛喺其他劇係絕對搵唔到
笑位仲要出奇地多 又驚嚇又WTF
然後再睇埋呢篇總結

但係都唔係太明
究竟搞乜春
S3仲係咁樣?
我接受唔到呀

終於睇哂拿 好感動

我覺得S3好睇過S2S1好多,癲好多痴線好多 超級怪雞但同時有返twin peaks d經典位
有時睇睇下都係唔知做乜鳩,好多線索唔知咩事但又好想睇落去點發展
S3係絕對估唔到每集會發生咩事,劇情係冇得預測 乜野都做得出

我未睇s3呀
但係呢25年之後見返
究竟啲人係會一樣咁老定點樣
我覺得成件事好神奇
不過真係唔係每個人接受得到咁嘅cult片
Got
但都未做到嗰樣嘢

以前可能係咁,但宜家佢地趕收工
D角色話咁快就會相遇 / 行兩步就撞到,以前就十世都唔會見到大家
然後再睇埋呢篇總結

但係都唔係太明
究竟搞乜春
S3仲係咁樣?
我接受唔到呀

終於睇哂拿 好感動

我未睇s3呀
但係呢25年之後見返
究竟啲人係會一樣咁老定點樣
我覺得成件事好神奇
不過真係唔係每個人接受得到咁嘅cult片

有時間開S3黎睇呀
我都覺得成件事好勁 廿幾年之後都可以拍續篇,搵返哂咁多人返黎拍
S3仲要集集都係david lynch拍

有D人都keep得幾好 bobby老左反而仲型
Got
但都未做到嗰樣嘢

以前可能係咁,但宜家佢地趕收工
D角色話咁快就會相遇 / 行兩步就撞到,以前就十世都唔會見到大家

Last season ?
我out out地哈哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞