美劇集中討論區 (10)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
C字頭d gif/meme都好正

咁耐唔上水 係咪去左2%世界

近排d劇都冇咩好傾
GOT
Gypsy

如果唔係有twin peaks宜家每個禮拜都冇劇追
原來咁多人有睇套濕鳩gypsy

近排d劇都冇咩好傾
GOT
Gypsy

原本有諗住睇,一上imdb見到得6分即縮
我又睇緊The Girlfriend's Experience
一開頭Christine鬧完Jacqueline之後收到相威脅
所以佢就被迫繼續同佢合作?
但明明之後佢都仲有同d client講想自己做既

睇到第7集

我又開呢套先!

咩事突然咁多人睇TGE

半粒鐘1集,又有女,輕輕鬆鬆

都唔算太輕鬆,套野幾壓抑下

係咩?transparent我都覺得輕鬆
明明佢個議題都算認真
最近開左shameless睇,好撚好笑

但有時好SAD

屌點解會睇

因為多數呢d流出都係假架啦
諗住當睇下Fanfiction 點知中伏鳥

睇完有咩感想 正評定負評

如果今季結尾真係咁真係極度負評

留名睇到時出面屌哂鬼
Gilly/Sam發現R+L=J果下好弱智,LF death scene又係膠
oh and boat sex, 仲有好撚多其他位都
但ep6好似多fight scene,可以期待下 又係大場面轉移下視線

除左睇battle之外真係冇咩期望
早排岩岩翻睇左一次
頭4季真係集集都好精彩

頭4季好似另一套劇咁

Varys同Little finger變左路人
頭4季明明係咁

D&D根本處理唔到任何高智商角色

AGGER
呢兩大黑幕比佢地寫到變二打六,特別係LF淪落到宜家咁,完全浪費哂佢個角色

近排d劇都冇咩好傾
GOT
Gypsy

未去到爛嘅level,冇嘢做咪開一兩集黎睇
我都係為咗三個女角+sheshe先開

睇完有咩感想 正評定負評

如果今季結尾真係咁真係極度負評

留名睇到時出面屌哂鬼
Gilly/Sam發現R+L=J果下好弱智,LF death scene又係膠
oh and boat sex, 仲有好撚多其他位都
但ep6好似多fight scene,可以期待下 又係大場面轉移下視線

早排岩岩翻睇左一次
頭4季真係集集都好精彩

頭4季好似另一套劇咁

頭4季明明係咁

之前傳既外傳係咪好似唔關佢地兩個事?

好似全部唔關

係冇佢地份 熱烈地
有5 team人寫緊前傳
希望呢team會跑出 Carly Wray (HBO’s The Leftovers & Westword, AMC’s Mad Man) + George R. R. Martin

HBO咁多高質writer,偏偏D&D呢兩條垃圾憑got就攞哂彩 食屎啦
Girlfriend Experience個結局好唔結局

早排岩岩翻睇左一次
頭4季真係集集都好精彩

頭4季好似另一套劇咁

頭4季明明係咁

好似全部唔關

係冇佢地份 熱烈地
希望呢team會跑出 Carly Wray (HBO’s The Leftovers & Westword, AMC’s Mad Man) + George R. R. Martin

HBO咁多高質writer,偏偏D&D呢兩條垃圾憑got就攞哂彩 食屎啦

d&d終極free rider
點解你哋有咁多時間睇劇
點解你哋有咁多時間睇劇

每日臨訓睇1-2集收工
我又睇緊The Girlfriend's Experience
一開頭Christine鬧完Jacqueline之後收到相威脅
所以佢就被迫繼續同佢合作?
但明明之後佢都仲有同d client講想自己做既

睇到第7集

我又開呢套先!

咩事突然咁多人睇TGE

半粒鐘1集,又有女,輕輕鬆鬆

都唔算太輕鬆,套野幾壓抑下

係咩?transparent我都覺得輕鬆
明明佢個議題都算認真

ep9好intense 同個女主角好cool,好少見佢開心冇乜感情
未睇過transparent
第二靚到

咁你都跟佢地開套劇黎J佢啦
之前佢結婚d相幾靚

近排d劇都冇咩好傾
GOT
Gypsy

未去到爛嘅level,冇嘢做咪開一兩集黎睇
我都係為咗三個女角+sheshe先開

sheshe兩個,第3個係邊個?
係咪sing street條女
Girlfriend Experience個結局好唔結局

全集role play
但做雞做到好高層次 成個場面比佢控制哂

早排岩岩翻睇左一次
頭4季真係集集都好精彩

頭4季好似另一套劇咁

頭4季明明係咁

好似全部唔關

係冇佢地份 熱烈地

d&d終極free rider

Narcos | Season 3 Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=Ory6b2EJ3Bk

早排岩岩翻睇左一次
頭4季真係集集都好精彩

頭4季好似另一套劇咁

頭4季明明係咁

好似全部唔關

係冇佢地份 熱烈地

好期待
冇D&D
Narcos | Season 3 Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=Ory6b2EJ3Bk

真係有lito
Mr. Robot Season 3 Teaser
https://www.youtube.com/watch?v=Ld-Q-uX8ha8

就黎有trailer

早排岩岩翻睇左一次
頭4季真係集集都好精彩

頭4季好似另一套劇咁

頭4季明明係咁

好似全部唔關

係冇佢地份 熱烈地

好期待
冇D&D

希望D&D套新劇仆直

真係有lito

佢係咪做壞人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞