美劇集中討論區 (10)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有冇人有睇room104 睇左2集唔係好知個故事想表達d咩

睇過ep1
套野係咁架

又5g佢做緊乜 但又好想睇落去
今集got好唔掂喎
場面對話都好突兀
Lf 啲離間招變到好表面
啲招連大陸宮鬥劇都唔會用既招都用上
Arya成個戇鳩婆咁

當然劇情係可以咁寫既
但鋪排真係好差
節奏又過快
屌呢季得第四集係正

果兩個編劇冇跟返書真係差好遠
劇透可唔可細字
真係好想打死Top of the lake 個衰女包
GOT
流出劇情真係中哂
好期待第7集咁樣鋪下季d人會屌定讚多
睇完trial & error,暫時係我覺得上半年最好笑sitcom,
christopher guest式偽紀錄笑片,有久違arrested development式嘅running gag,雙關笑位,
角色個個神經刀,笑位渾然天成,幾驚喜
今集got好唔掂喎
場面對話都好突兀
Arya成個戇鳩婆咁

當然劇情係可以咁寫既
但鋪排真係好差
節奏又過快
屌呢季得第四集係正

Arya真係搞到戇鳩鳩咁 LF呢招真係低手到呢
同埋捉隻wight比cersei再大家坐低慢慢傾呢個plan笑死人咩 好弱智
格硬砌個dream team出黎做件on9事
真係好想打死Top of the lake 個衰女包

fun fact 佢係導演個女黎
頭兩集已經想打佢,但睇到ep5我覺得佢應該要睇心理醫生同入青山
可以安心睇OB
終於有套係開開心心咁完
GOT
流出劇情真係中哂

中到應一應
下集大場面個個又會J到一地都係
EP7 last scene 3合一畫面,chessy到
GOT
流出劇情真係中哂

中到應一應
下集大場面個個又會J到一地都係
EP7 last scene 3合一畫面,chessy到

以為睇緊復仇者聯盟
Btw上面堆野有GOT之後兩集流出劇情
講聲先廢事搞到有人中伏
講聲先廢事搞到有人中伏

我地上面都冇乜點講到劇情
講聲先廢事搞到有人中伏

都有少少廢事有人中伏之後屌鬼
討論GOT劇情要好小心
可以安心睇OB
終於有套係開開心心咁完

睇完s1,之後太擔心搵唔到方法醫Cosima,所以一直keep住留意劇情進展冇睇,宜家可以一次過睇哂佢了。
睇啲訪問講話個尾可以拍電影,cophine去世界各地醫clone
講聲先廢事搞到有人中伏

討論GOT劇情要好小心

被人透到無晒感覺
隔離po啲人好唔自律
講聲先廢事搞到有人中伏

討論GOT劇情要好小心

被人透到無晒感覺
隔離po啲人好唔自律

official poster條友 跌落地柒完仲拿返渣沙話trailer有
幅screen cap 毛都睇唔到條
仲懶醒咁 之前見佢話劇透冇問題已經block左佢
可以安心睇OB
終於有套係開開心心咁完

睇完s1,之後太擔心搵唔到方法醫Cosima,所以一直keep住留意劇情進展冇睇,宜家可以一次過睇哂佢了。
睇啲訪問講話個尾可以拍電影,cophine去世界各地醫clone

netflix黎緊有套戲好鬼似orphan black
https://www.youtube.com/watch?v=hOiWSWLt-NA
GOT
流出劇情真係中哂

中左9成, 睇到最後個集既床戲我會係屋企大鬧個對狗男!!!!
可以安心睇OB
終於有套係開開心心咁完

不過S5冇乜刺激起伏位
暫時我覺得係一個位最touching

利伸: 未睇finale不過知係HE
宜家先睇sense s2
睇到4-5集
今季節奏好快
但略厭太多'共享'scene
多到有d濫左既feel
今集got好唔掂喎
場面對話都好突兀
Arya成個戇鳩婆咁

當然劇情係可以咁寫既
但鋪排真係好差
節奏又過快
屌呢季得第四集係正

Arya真係搞到戇鳩鳩咁 LF呢招真係低手到呢
同埋捉隻wight比cersei再大家坐低慢慢傾呢個plan笑死人咩 好弱智
格硬砌個dream team出黎做件on9事

我屌佢老母
成季got仲差過第五第六季
平均水準變左三流劇
之前睇返第一季覺得同呢一季差好遠
等出哂書後有冇得重拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞