美劇集中討論區 (10)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

block7ed

睇緊

低清但又好想睇

睇完
今集幾好睇 最尾值得睇高清
宜家got真係得返battle scene

block7ed

睇緊

低清但又好想睇

睇完

屌忍唔到手skip住睇劇透晒自己
聽朝睇埋佢反正禮拜一唔得閒睇

block7ed

睇緊

低清但又好想睇

睇完

都係忍唔到手睇左
打仗好鬼正,bronn咁都唔死 ,jamie

睇完s1
個結局做乜鳩呀
又啪啪啪

我又係岩岩煲完
條片流出左之後嗰幾集都唔知係度做乜鳩

返去搵屋企人果度我覺得唔差

見老母嗰段係ok嘅
但跟住就整個垃圾ending

finale無可否認真係反高潮

我覺得都係想表達女主真心enjoy做雞明買明賣
enjoy有得take control既感覺, 好似上左癮咁
但對住某d人(佢老豆), Kirkland比人爆大獲又會否認
係冇咩大道理架啦
但尾幾集係得finale有種唔知做乜野既感覺姐

終於轉行成功 (我覺得佢自己都有D性上癮 )

睇完TGE既朋友可以睇埋另一套又係starz出品
叫flesh and bone,講跳芭蕾舞,劇情有d black swan feel
編劇係brba班底,又講唔出咩大道理 但拍得幾好睇
又係dark dark地咁

當初係為左個班底先睇
(p.s 女主角好大波 睇完套劇先知原來咁大波都可以跳芭蕾舞)

亂倫
屌第4集d人哂上YouTube 係推薦影片show哂出黎
中伏但又忍唔住睇左幾段
屌第4集d人up哂上YouTube 係推薦影片show哂出黎
中伏但又忍唔住睇左幾段

block7ed

睇緊

低清但又好想睇

睇完

都係忍唔到手睇左

Dany放地圖炮好屈機
bronn又係plot armor勁到,如果今集bronn死左會好睇好多 我覺得
同埋今季d時間點真係好影響套劇,好難投入,果頭dany喺dragon stone講幾句
呢頭帶哂dothraki 龍咁快去到jaime果度
屌睇完今集諗返上集,grandma心諗: 守多陣,你班契弟過黎打救highgarden咪得囉
屌第4集d人up哂上YouTube 係推薦影片show哂出黎
中伏但又忍唔住睇左幾段

隔離got post班人高質到呢 已經光明正大討論緊ep4
冇睇果班人入到去真係心諗WTF
突然覺得以前自己喺舊登個小說劇透post好有用
Mr. Robot: Season 3 - ‘Democracy’ Teaser Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=CmtaZ8sOfbk

Mr. Robot Season 3 returns October 11th, 2017
突發
GOT S7E4已經有得睇 低畫質版

我次次都係等星期二vmus

vmus其實有冇毒
有次喺公司開見到防毒彈出黎,嚇到以後淨係用公司機開算

唔click廣告既所有野就冇事
之前試過誤click奶左野
中伏但又忍唔住睇左幾段

睇來我對佢嘅熱愛係唔足夠
因為完全冇心機睇
如果冇字幕同埋冇高清
突發

vmus其實有冇毒

每次開都會彈book酒店網/鹹網
中伏但又忍唔住睇左幾段

睇來我對佢嘅熱愛係唔足夠
因為完全冇心機睇
如果冇字幕同埋冇高清

我都係因為星期一撞左twin peaks所以有得睇就睇左先
唔趕可以等下個禮拜先,反正今集一定要睇高清
突發

vmus其實有冇毒

防毒你睇真D係廣告定係真係防毒
D防毒廣告毒撚到仆街
突發

vmus其實有冇毒

防毒你睇真D係廣告定係真係防毒
D防毒廣告毒撚到仆街

用Adblock 就無事
好似係
我都唔識啊其實不過睇咗好多年

block7ed

睇緊

低清但又好想睇

睇完

都係忍唔到手睇左

Dany放地圖炮好屈機
bronn又係plot armor勁到,如果今集bronn死左會好睇好多 我覺得
同埋今季d時間點真係好影響套劇,好難投入,果頭dany喺dragon stone講幾句
屌睇完今集諗返上集,grandma心諗: 守多陣,你班契弟過黎打救highgarden咪得囉

算啦當d角色識teleport算
開左feud
未睇過呢啲題材有幾特別
唔知s1完之前佢哋拍完套戲未

睇緊

低清但又好想睇

睇完

都係忍唔到手睇左

Dany放地圖炮好屈機

arya忽然咁勁
“The Girlfriend Experience” Season 2 premieres November 5

會睇

仲以為套劇收左皮
溫馨提示
你地唔好入got post
有劇透,但比人當fan theory
係之前d堅料劇透

屌而家先睇到
屌佢老母劇透撚
溫馨提示
你地唔好入got post
有劇透,但比人當fan theory
係之前d堅料劇透

屌而家先睇到
屌佢老母劇透撚

從來唔入影視台
開左feud
未睇過呢啲題材有幾特別
唔知s1完之前佢哋拍完套戲未

識貨睇feud
套戲中段就拍完 會講好多其他野

睇緊

低清但又好想睇

睇完

都係忍唔到手睇左

Dany放地圖炮好屈機

arya忽然咁勁

次次都要腦補d event係過左一段時間先發生
舊登有人形容得好 話睇緊谷阿莫咁
meera好撚慘
jaime勇到咁J死人咩
有冇人留意到jon同dany喺個cave度d眼神 格硬咁快就迫佢地有火花咁
“The Girlfriend Experience” Season 2 premieres November 5

會睇

仲以為套劇收左皮

欣賞佢地夠膽renew s2
仲要搵pushing daisies條女玩sheshe 會繼續支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞