美劇集中討論區 (10)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

聽聞係viserion死

Dany騎Drogon Jon騎Rhaegal

劇又冇three heads of dragon, Viserion死都好正常

btw發覺GOT個post既討論冇咩營養
都係去reddit算

我今季連reddit post都懶得追
Mr. Robot: Season 3 - ‘Democracy’ Teaser Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=CmtaZ8sOfbk

Mr. Robot Season 3 returns October 11th, 2017

grace bb渣槍好型

agger呢下幾型

btw S3可唔可以死返個主要角色 不如搵Darlene祭下旗

抵啦

block7ed

睇緊

低清但又好想睇

睇完
今集幾好睇 最尾值得睇高清
宜家got真係得返battle scene

屌忍唔到手skip住睇劇透晒自己
聽朝睇埋佢反正禮拜一唔得閒睇

都係忍唔到手睇左
打仗好鬼正,bronn咁都唔死 ,jamie

Dany放地圖炮好屈機
bronn又係plot armor勁到,如果今集bronn死左會好睇好多 我覺得
同埋今季d時間點真係好影響套劇,好難投入,果頭dany喺dragon stone講幾句
呢頭帶哂dothraki 龍咁快去到jaime果度
屌睇完今集諗返上集,grandma心諗: 守多陣,你班契弟過黎打救highgarden咪得囉

依家睇got要對住map睇
今次都好d

起碼唔係開turbo 同快艇, 仲有隱身功能

其實...highgarden係應該最大standing army...
如果唔係一開始margery 就唔會做queen

睇map應該會發現好多bug
咁大班Dothraki騎馬過去其實唔係應該有排先過到去咩,成班人咁快到
tyrell旗下咁多houses,一個tarly比人說兩句就全部houses倒戈哂
諗起S6 battle of bastards the north班houses d聯盟又係兒戲到
http://bzfd.it/2wBNrPZ
Meera bb
so underrated

聖人
諗住儲埋一次過7集睇
成班喺度劇透
一時又粉一時又藍
搞到都唔想入嚟

儲埋got一次過睇
期間keep住有上網但唔想比人劇透
mission impossible 除非呢兩個月唔上網

thanks D&D寫到sansa咁垃圾
書入面佢大把野玩又唔使比ramsey女女女

我都覺得D&D自創劇本唔得, 所以走咗去睇plot leak

我都覺得D&D自創劇本唔得, 所以走咗去睇plot leak

我唔信book sansa將來會變到咁廢
諗住儲埋一次過7集睇
成班喺度劇透
一時又粉一時又藍
搞到都唔想入嚟

儲埋got一次過睇

其他劇就得
GOT 就一定要即刻睇
星期一晚FB follow 開D MEDIA 實會講
諗住儲埋一次過7集睇
成班喺度劇透
一時又粉一時又藍
搞到都唔想入嚟

儲埋got一次過睇

其他劇就得
GOT 就一定要即刻睇

time出幾篇
guardian 又出幾篇
你玩晒啦

劇又冇three heads of dragon, Viserion死都好正常

都係去reddit算

連登GOT 班人好似低質過以前舊登
成日屌鳩人
好似上次有條友屌人話
"有冇睇架?家姐喺船頭死撚左喇"
諗住儲埋一次過7集睇
成班喺度劇透
一時又粉一時又藍
搞到都唔想入嚟

儲埋got一次過睇

其他劇就得
GOT 就一定要即刻睇

time出幾篇
你玩晒啦

仲要啲標題直接爆埋啲劇情出來
Cls

little finger都係啦.. 想點姐剩係識跟出跟入
第4集用左幾錢拍

都係去reddit算

成日屌鳩人
好似上次有條友屌人話

好多弱智問題問過幾百次,但次次都有人答
got post成日有人hea睇又要問問問
勁耐之前既theory當發現新大陸
同埋最頂唔順D人講中文角色名 柒到暈
諗住儲埋一次過7集睇
成班喺度劇透
一時又粉一時又藍
搞到都唔想入嚟

儲埋got一次過睇

其他劇就得
GOT 就一定要即刻睇

time出幾篇
你玩晒啦

Cls

仲有圖 碌twitter基本上避唔到

佢地寫到LF個角色入左corner位
冇得再點發揮
諗住儲埋一次過7集睇
成班喺度劇透
一時又粉一時又藍
搞到都唔想入嚟

儲埋got一次過睇

其他劇就得
GOT 就一定要即刻睇

time出幾篇
你玩晒啦

Cls

仲有圖 碌twitter基本上避唔到

仲有9gag呢
過兩日有套stephen king新劇
暫時有成77分 BLL個編劇寫劇本

https://www.youtube.com/watch?v=Igyy_rnaw-Q

劇情:《賓士先生》(Mr. Mercedes)改編史蒂芬金同名原著,是一部非典型的警察捉賊小說,故事聚焦在一名瘋狂殺手以一系列信件對一名退休警探展開挑釁,這名退休警探於是私下展開搜查,試圖在罪犯發生前將殺手移送法辦。

諗住開EP1黎睇下

都係去reddit算

成日屌鳩人
好似上次有條友屌人話

有條友叫Jon Snow 做囧恩
心諗做乜鳩
我睇開英字
接受唔到d 中文名

都係去reddit算

成日屌鳩人
好似上次有條友屌人話

有條友叫Jon Snow 做囧恩
心諗做乜鳩
我睇開英字
接受唔到d 中文名

睇劇我睇中英字但都接受唔到中文名
灰蟲子 屌點解講得出口架
cersei又無啦啦比人叫咩西后

佢地寫到LF個角色入左corner位
冇得再點發揮

原本最正個3個角色都變左路人
諗住儲埋一次過7集睇
成班喺度劇透
一時又粉一時又藍
搞到都唔想入嚟

第一季都未開始睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞